Szórakozás

Magyarázkodnia kellett egy amerikai influenszernek, amiért nem szülte meg II. Erzsébet reinkarnációját

Múlt hét csütörtök óta az egész világ a brit király családról beszél, mindenekelőtt II. Erzsébet királynőről, aki alig egy héttel ezelőtt hetven évnyi uralkodás után 96 éves korában elhunyt.

A sok-sok megemlékezés, tiszteletadás, bulvárpletyka és politikai elemzés mellett természetesen összeesküvés-elméletből is akadt szép számmal az elmúlt napokban, köztük olyanok is, amik már tényleg az abszurditás határait feszegetik. Elég erről megkérdezni az amerikai influenszert, Trisha Paytast, akinek végül már konkrétan magyarázkodnia kellett a királynő halála és a saját születendő gyermeke miatt.

Trisha Paytas korábban a zeneiparban utazott a Sadboy2005 frontemberekéntaz utóbbi időben pedig leginkább influenszerként tevékenykedik. Nem mellesleg gyermeket is vár, terhességéről pedig rendszeresen be is számol a követőinek. Pontosan nem tudni hogyan, de ebből fakadóan pattant ki egy konteó:

e szerint a várandóssága legvégén járó Paytasnak a királynő halála idején megszületett a gyermeke, aki nem más, mint II. Erzsébet reinkarnációja.

Mindebből természetesen semmi nem igaz, az influenszer azonban így is magyarázkodni volt kénytelen egy nappal később a közösségi médiában. Az Instagramra feltötött, döbbent és csalódott posztjában azt írta, kénytelen bejelenteni, hogy még nem született meg a gyereke, és szinte már szomorú volt, hogy ezt mindenkivel közölnie kellett, beleértve a saját apját is, aki szintén felült a pletykáknak.

Nem tudom, hogy mit mondhatnék azon kívül, hogy még mindig terhes vagyok. Be fogjuk jelenteni, amikor megszültem

– írta posztjában.

Ezen felül bocsánatot kért a királyi családtól és részvétét fejezte ki a királynő halála miatt. Mint írta, nagyon elkeserítő volt számára II. Erzsébet halálhírét hallani.

Végül arra kérte a valóban nagyon lelkes követőit, hogy tartsanak ki és őrizzék még az energiáikat a következő napokban is, hiszen most már tényleg nincs sok hátra a gyermeke megszületéséig.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik