Szórakozás

Ricky Martint ismét szexuális zaklatással gyanúsítják, ügyvédje szerint a vádak rendkívül sértőek

Kevin Mazur / Getty Images for Rihanna's Savage X Fenty Show Vol. 3 Presented by Amazon Prime Video
Kevin Mazur / Getty Images for Rihanna's Savage X Fenty Show Vol. 3 Presented by Amazon Prime Video
Korábban ejtették a vádat az énekes vérfertőzési ügyében.

Júliusban családon belüli erőszakkal vádolta Ricky Martint a 21 éves unokaöccse, Dennis Yadiel Sanchez. Akkor azt állította, hogy korábban hét hónapig volt közöttük szexuális és romantikus kapcsolat, majd miután szakítottak, a nagybátyja folyamatosan zaklatta őt. Martin az ügyvédein keresztül végig mindent tagadott. Sanchez végül visszavonta a vádakat, és elállt a tárgyalástól. Martin ezek után 20 millió dollárra perelte unokaöccsét, amiért megpróbált csorbát ejteni a jóhírnevén.

Kapcsolódó
Megszólalt Ricky Martin, miután ejtették a vádat a vérfertőzési ügyében
Egy hazugság áldozata lett, az unokaöccse hamisan vádolta meg.

A Deadline vasárnap hírül adta, hogy a Puerto Ricó-i énekest újabb szexuális zaklatással kapcsolatos vádak érték. A mostani bejelentést tevő személy neve ugyan nem ismert, de egyes információk szerint Martin unokaöccse tett ismét panaszt.

Martin ügyvédje, José Andréu-Fuentes nyilatkozatban tagadta a vádakat.

Ezek az állítások rendkívül sértőek, és teljesen függetlenek a valóságtól. Amikor ez a férfi korábban hasonló vádakat fogalmazott meg, az ügyet vissza kellett vonni – nem utolsósorban azért, mert ő maga is eskü alatt elismerte, hogy Ricky Martin soha semmilyen módon nem bántalmazta. Most, miután bepereltük Mr. Martin zsarolásáért, ismét megpróbálja elterjeszteni a hazugságait. Ideje lenne, hogy a média megtagadja a nyilvánosságot ettől a zavart egyéntől, és lehetővé tegye számára, hogy megkapja azt a segítséget, amire nyilvánvalóan szüksége van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik