Szórakozás

Joshi Bharat: Vannak feladataim, most meg kell tanulnom porszívózni

Elméletben már megvan neki, hogyan kéne csinálni.

Joshi Bharat a Reggeliben arról beszélt, sok dolgot kell még tanulnia ebben az életben.

Ha 67 éves az ember, az nem baj. Sőt, az több lehetőséget ad, mert az ember többet lát az életből. Én sok mindent tapasztaltam, aminek hasznát lehet venni

– mondta.

Az ő kedvenc útravalója az, hogy „az élet akkor kezdődik, amikor nem tudod, hogy mi lesz”. A saját élete folytatását illetően vannak sejtései, mivel nem először került olyan helyzetbe, hogy nem tudja, mit hoz majd neki a sors.

Jelenleg nem szerepel a tévében, de sok ötlettel pályázott különböző helyekre, amiket eddig még nem utasítottak el. A jövőben is szeretné tovább adni a tapasztalatait, olyan műsort azonban nem fog vezetni, ami nem ad az embereknek valami értékeset. Szerinte erre szükség lesz, mert nehéz idők jönnek.

Arról, hogy mostanában hogy telnek a hétköznapjai, így nyilatkozott:

Sokat meditálok, sokat sétálok, sokat olvasok – ez nagyon fontos –, keveset nézek tévét, de készülök belülről, és közben vannak feladatok. Most meg kell tanulnom porszívózni. De nagyon egyszerű, le kell tenni a földre és menni végig, mintha füvet nyírnál.

Korábban is beszélt már arról, hogy a mostani élete utolsó szakaszához ért, azonban nem fél a haláltól.

Kapcsolódó

Az indiai filozófiában a test egy ruha: amíg hasznos, amíg jól mutat a tévében, addig felvesszük; amikor már rossz, nem lehet használni, akkor a lélek eldobja, és jön majd a következő ruha. De ha ez nem is igaz így, ebben a formában, akkor is én abban hiszek, hogy a születés óta van egy fix pont, hogy meg fogunk halni. Minden más vagy történik, vagy nem történik. De ez meg fog történni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik