Élet-Stílus

Joshi Bharat újratervezésben van: Most jön életem utolsó felvonása

TV2
TV2
Egy utolsó utat is tervez még Indiába.

A médiából nemrég visszavonulót fújt műsorvezető, Joshi Bharat adott interjút a HOT! Magazinnak. A tévés azt mondja, régi motoros az újratervezésben: „Amikor Indiából idejöttem, akkor is nullkilométeres voltam”.

Persze hatvanhét évesen elölről kezdeni egészen új helyzet. Szerintem éppen annyira könnyű, mint amennyire nehéz is. Ilyen helyzetben az a legfontosabb, hogy az ember őszinte legyen, és ne áltassa önmagát, ne fessen magának hamis jövőképet. Semmit sem sürgetek, egyszerűen csak várok, és élek majd mindennel, amit a sors nekem szán. Úgy érzem, hátravan még egy aktív szakasz az életemből! Mondjuk úgy, hogy most jön életem utolsó felvonása.

Azt mondja, Indiába még szeretne egyszer elmenni. Nyolc éve járt ott utoljára, mikor az anyja meghalt: „Tartozom még egy utazással, ami talán januárban lesz esedékes, amikor a testvérem unokájának az esküvője lesz. Meglehet, akkor járok majd utoljára a szülőföldemen. Ugyanis itt szeretném befejezni a földi pályafutásomat” – utalt Magyarországra a műsorvezető.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HOT! Magazin (@hotmagazin) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik