Szórakozás

Sáfrány Emese: Altatásban fogják sokkolni Inti szívét

RTL Klub
RTL Klub
Inti szívelégtelenség miatt került kórházba.

Egy héttel ezelőtt zenésztársa, Dobrády Ákos jelentette be, hogy szívbetegsége miatt kórházban kezelik Zuber Krisztiánt, azaz Intit. A TNT dobosa később maga is vallott egészségi állapotáról.

A kórházban szívkatéterezést hajtottak rajtam végre, szerdán pedig megnézik, nem alakult-e ki  a szívemben vérrög. Ha azt se találnak, akkor gyógyszerrel folytatódik a kezelés. Ezeket a pirulákat az életem végéig szednem kell, de még mindig jobb, mintha elhanyagolnám a problémát

– mondta a héten szívelégtelenségéről.

Kapcsolódó
Inti: A kórházban szívkatéterezést hajtottak rajtam végre
Élete végéig gyógyszert kell szednie.

Jelenleg is kórházban kezelik, barátnője, Sáfrány Emese pénteken a Reggeliben azt mesélte, meg kellett katéterezni Inti szívét, ami „még mindig nem ver normális ritmusban”, ezért altatásban sokkolni fogják, hogy úgymond újraindítsák azt. Ha minden jól megy, a jövő hét második felében hazaengedik a kórházból, de három hónap múlva megint lesz egy komolyabb beavatkozása.

A légtornász arról is mesélt, hogy párja a megismerkedésükkor megkérdezte, hogy zavarja-e őt, hogy dohányzik, amire azt válaszolta, hogy nem, de nem szereti a cigaretta szagát. Ennek hatására Inti egyik pillanatról a másikra letette a cigit.

Azt mondta, hogy jó, akkor leszokok, és másnap letette. Azóta sem gyújtott rá egyszer sem.

Kapcsolatukról is beszélt, ami elmondása szerint hiába friss, nagyon sok időt töltenek együtt, hármasban is kisfiával, akivel Inti nagyon jól bánik. Sáfrány Emese azt mondta, kisfia apukája, Ádám és új párja is jól kijönnek egymással.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik