Szórakozás

A 90 éves John Williams ízelítőt adott az ötödik Indiana Jones-film egyik zenéjéből

Jesse Grant / Getty Images / Disney
Jesse Grant / Getty Images / Disney
Koncertet adott, ott csendült fel.

Messze van még 2023, mikor az ötödik, egyben utolsó, Harrison Ford főszereplésével készült Indiana Jones-film a mozikba kerül. A film zenéjét John Williams szerezte, a 90 éves zeneszerző ízelítőt is adott hétvégén a Los Angeles-i Hollywood Bowlban, mit várhatunk tőle hangok terén a filmben.

Az egyik főszerepet Phoebe Waller-Bridge játssza majd, a karakteréhez írt zenét mutatta be Williams a közönségnek. Akit az foglalkoztat, hogyan spoilerezhette mindezt el a zeneszerző, ő maga adott választ. Mint mesélte, a film rendezője, James Mangold engedélyt adott neki arra, hogy koncertjén eljátszhassa a filmzenét.

Alább mutatjuk az Entertainment Weekly által szemlézett videót:

Ha már Williams és Ford: volt egy emlékezetes poénja utóbbinak néhány évvel ezelőtt, mikor életműdíjat adtak át a zeneszerzőnek. Ford felsétált a színpadra néhány kedves szót mondani Williamsről, miközben szólt az Indiana Jones főcímdala. A színész a fanyar humorával csak ennyit mondott:

Ez a rohadt zene követ mindenhová. Állandóan, mikor fellépek a színpadra, mikor lemegyek a színpadról. Még a vastagbél-tükrözésem alatt is ez a szörnyűség ment.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik