Szórakozás

Demi Lovato már bánja a dokumentumfilmeket, amik a józanodásáról szólnak

RB / Bauer-Griffin / GC Images / Getty Images
RB / Bauer-Griffin / GC Images / Getty Images
Főleg mert nem is mindig volt józan, mikor ezek készültek.

Demi Lovato évek óta küzd a függőségivel, többször megjárta a rehabot drogfogyasztása, étkezési zavarai és mentális problémái miatt. Eddig három olyan film készült, amik a józanodását hivatottak dokumentálni: Stay Strong (2012), Simply Complicated (2017) és Dancing with the Devil (2021). Az énekesnő egy friss interjúban arról beszélt, most egy időre biztosan felhagy ezeknek a filmeknek a készítésével.

Kapcsolódó

Egyrészt azért döntött így, mert már neki is nagyon elege volt abból, hogy folyton magát kell néznie józanodni, miközben saját bevallása szerint sem mindig volt józan a forgatások alatt, másrészt szerinte túl korán készültek el ezek a dokuk.

Bárcsak vártam volna addig, míg kitalálom, mi a legjobb a számomra, de most már minden rögzítve van

– mondta az énekesnő, aki bár filmen nem, de más módon a továbbiakban is szeretné megosztani a gyógyulása történetét másokkal, például egy önéletrajzi könyv formájában.

A legutóbbi doku tavaly jelent meg, Lovato azonban már most teljesen más állásponton van az életmódját illetően. A Dancing with the Devil azt mutatja be, hogyan próbálja beépíteni az életébe a kaliforniai stílusú józanságot, ami engedélyezi a marihuána fogyasztását. Mint mondja, akkoriban folyamatosan be volt állva, ami a zenéjére is hatással volt. Múlt év végén újra rehabra kellett mennie, azóta rájött, hogy számára csak a teljes józanság jelent megoldást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik