Szórakozás

Meghan Markle elhintette, hogy visszatér az Instagramra

Max Mumby / Indigo / Getty Images
Max Mumby / Indigo / Getty Images
Korábban egyfajta influenszer volt.

Mielőtt feleségül ment Harry herceghez, Meghan Markle életmódblogot vezetett és hárommillió követője volt az Instagramon. A felületeit az eljegyzés után fagyasztotta be. Egy friss interjúban azt mondta, hogy ez hatalmas váltás volt az életében. Utána saját profilja nem is volt, egy ideig Vilmos herceggel és Katalin hercegnével osztoztak egy közös fiókon, majd a sussexi hercegi pár külön Instagram-oldalt indított, amit csak szigorú szabályok szerint tölthettek meg tartalommal.

Ha a királyi család tagjaként egy fotót szeretnél közzétenni a gyerekedről, annak az a menete, hogy azt először meg kell osztanod a sajtóval. De miért adnám oda azoknak az embereknek a gyerekeimről készült képeket, akik rasszista jelzőkkel illetik őt, mielőtt megoszthatnám azokkal, akik szeretik őt? Ha elmagyarázod nekem, hogy ennek mi értelme van, akkor beszállok ebbe a játékba

– mesélte Markle.

Azóta, hogy visszaléptek a királyi feladataiktól és Amerikába költöztek, nem jelent meg friss tartalom a sussexiek Instagramján. Markle korábban beszélt arról, hogy tudatosan nincs jelen a közösségi oldalakon, most azonban felvetette, hogy ez a közeljövőben megváltozhat. „Akarsz tudni egy titkot? Visszatérek az Instagramra” – fogalmazott, majd később azt mondta, még nem biztos a döntésben, de gondolkodik rajta, főleg az új podcastje miatt.

Az interjúban az esküvőjéről is szó esett, egy ehhez kapcsolódó mondatával pedig egy egész népet sikerült vérig sértenie.

Kapcsolódó
Meghan Markle párhuzamot vont az esküvője és Nelson Mandela kiszabadulása között
Az apartheidellenes elnök unokája és a dél-afrikaiak kikérték maguknak a dolgot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik