Szórakozás

A harmadik kislánya is ugyanazon a napon született egy floridai nőnek

A legidősebb lány sokáig természetesnek vette, hogy akik testvérek, azoknak a születésnapja is megegyezik.

Augusztus 25. nagy nap Lammerték életében, ugyanis a floridai család mindhárom lányának ekkor van a születésnapja. A nővérek nem hármasikrek, csak ugyanazon a napon születtek, három év különbséggel.

A legidősebb lány, Sophia 2015-ben született, testvére, Giuliana három évvel később érkezett, míg a legkisebb testvér, Mia 2021-ben.

A 33 éves Kristin Lammert a Good Morning Americaban elmondta,sejtették, hogy a három lánynak közel lesz egymáshoz a születésnapja, de azt álmukban sem gondolták volna, hogy pont egy napra fog esni.

Amikor Kristin Giulianával vajúdott, úgy tűnt, elhúzódik a terhesség, az események azonban felgyorsultak, és a baba másfél órával éjfél előtt, de ugyanazon a napon született, mint Sophia. Amikor Lammert Miával a hasában volt a kórházban, problémái adódtak a vérnyomásával, így az orvosok úgy döntöttek, hogy a tervezett szeptember 8-ánál korábban indítják be a szülést, a kislány végül szintén augusztus 25-én született meg

Amikor megszületett, csak úgy néztünk egymásra, hogy ez most tényleg megtörtént? Komolyan mindhárman ugyanazon a napon érkeztek?

– emlékezett vissza.

Egyáltalán nem túl gyakori az ilyen. Statisztikailag rendkívül ritka annak az esélye, hogy egy napon két testvér szülessen, nemhogy három.

– mondta Dr. Megan Gray, aki a nőgyógyász abban a kórházban, ahol kislány születtek.

A legidősebb lány sokáig azt hitte, hogy akik testvérek, azok a születésnapokon is „osztoznak”,  csak nemrég mondták el neki, hogy milyen különleges az ilyen.

Az idei volt első, hogy a Lammert lányok együtt ünneplik a születésnapjukat, Sophie szerint az eddigi „legnagyobb bulit” tartották, melynek a központi témái a Barbie baba és a sellők voltak.

Lammerték terveznek egy negyedik gyereket is, de azt mondták, tisztában vannak vele, hogy szinte lehetetlen, hogy az új jövevény is augusztus 25-én érkezzen.

De Mia érkezése előtt is ezt gondolták, ráadásul egyáltalán nem reménytelen a helyzet:

Kapcsolódó
Íme, a család, ahol öt testvér született ugyanazon a napon
A Cummin-család hét gyermeke között egy iker sincs, öt mégis ugyanazon a napon ünnepli a születésnapját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik