Szórakozás

Kiszivárgott egy videó, amiben Olivia Wilde maga kérleli Shia LaBeouf-fot, hogy ne hagyja ott a filmjét

Roy Rochlin / FilmMagic /Getty Images / John Phillips / Getty Images
Roy Rochlin / FilmMagic /Getty Images / John Phillips / Getty Images
Pedig nemrég még azt mondta, ő rúgta ki a a színészt a Don't Worry Darling stábjából.

Olivia Wilde a napokban egy interjúban beszélt arról, hogy 2020-ban azért kellett kirúgnia a Don’t Worry Darling című filmjéből Shia LaBeouf-fot, mert kötelességének érezte „megvédeni” a színészeit. LaBeouf nem sokkal később nyílt levelet írt Wilde-nak, melyben arra kérte, pontosítsa a mondandóját, elvégre mindketten tudják, hogy nem rúgták ki, hanem ő maga hagyta ott a filmet.

Kapcsolódó

Wilde egyelőre nem reagált minderre, nyilvánosságra került viszont egy szelfivideó, melyben az éppen autót vezető színésznő maga kérleli Shia LaBeouf-föt, hogy ne hagyja ott a filmjét.

Shia, Shia, Shia, lovagolni voltam, ezért izzadok, de szerettem volna kapcsolatba lépni veled, mert úgy érzem, még nem állok készen arra, hogy feladjam. Nekem is a szívem szakad meg, meg akarom ezt oldani

kezdi a videót Wilde, aki a folytatásban arról beszél, hogy a(z eddig ismeretlen) történtek talán egyfajta ébresztőként hatnak majd a filmben főszerepet alakító Florence Push számára.

Ha valóban elkötelezi magát, ha ezen a ponton tényleg beleteszi az eszét és a szívét, és békét tudtok kötni… tiszteletben tartom az álláspontotokat, az övét is. De meg tudnátok csinálni? Mit gondolsz? Kérlek, tudasd velem

– zárta le a videót a színésznő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

PROBLEMATIC FAME (@problematicfame) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik