Szórakozás

Shia LaBeouf nyílt levelet írt Olivia Wilde-nak: állítja, hogy a színésznő sosem rúgta ki őt a filmjéből

David M. Benett / Dave Benett / WireImage / Getty Images / Greg Doherty / Getty Images
David M. Benett / Dave Benett / WireImage / Getty Images / Greg Doherty / Getty Images
Nem szeretné, ha a kislánya olyasmit olvasna majd róla, ami nem igaz.

Olivia Wilde a napokban a Variety-nek adott interjút, amiben többek között arról is beszélt, hogy kirúgta Shia LaBeouföt a hamarosan debütáló Don’t Worry Darling című filmjéből. A színész nyílt levélben reagált minderre, melyben tagadta, hogy Wilde valaha is lapátra tette volna őt.

Nagy megtiszteltetésnek éltem meg a szavaidat, melyekkel a munkásságomat méltattad: köszönöm, jó volt olvasni. De egy kicsit zavarban vagyok azzal a narratívával kapcsolatban, hogy kirúgtak. Mindketten tudjuk a kilépésem okát. Azért hagytam ott a filmet, mert a színészeiddel nem találtunk időt a próbákra

– írta a színész, aki többek között azt is váltig állította, hogy lefekvés előtt minden este imádkozik Wilde családjának egészségéért és boldogságáért.

LaBeouf a levélben először reagált FKA Twigs állításaira is. Az énekesnő 2020-ban beteges hazudozónak nevezte a színészt és szexuális zaklatással vádolta meg.

Kapcsolódó

A Twigs-szel kapcsolatos kudarcaim alapvetőek és igazak, de nem a bemutatott narratívának megfelelőek

– mondta a színész, majd ködösen úgy fogalmazott, „megpróbál eligazodni egy árnyalt szituációban”, és mivel „tiszteli az exét és az igazságot”, inkább csendben marad.

LaBeouf a levelében kijelentette, hogy tudja, élete végéig vezekelnie kell a tetteiért, de olyasmiért nem kíván, amit nem követett el. Mint írja, már van egy kislánya, és tart attól, miket fog majd találni az interneten, ha megtanul olvasni. Ahogyan ugyanis mondja, ha a „hazugságokat elégszer elismétlik a nyilvánosság előtt, akkor valósággá válnak.”

Soha nem rúgtak ki, Olivia. Bár teljesen megértem, mennyire vonzó ez a történet ebben a társadalmi helyzetben. Ez nem az igazság. Ezért alázattal kérlek, hogy mint a dolgok helyrehozását támogató ember, a lehető legjobban javítsd ezt az elbeszélést. Remélem, ezek közül semmi nem hat rád negatívan, remélem, hogy a filmed minden olyan módon sikeres lesz, ahogyan szeretnéd

– zárta sorait a színész, aki egyébként nemrégiben mesélte el, hogy az öngyilkosságon is elgondolkodott, de végül a vallás felé fordult.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik