Szórakozás

Egy éve ilyenkor: Elsírta magát, amikor kiderült, hogy az ártatlannak hitt tetkója valami egészen pajzán dolgot ábrázol

Mint minden héten, most is mutatjuk, mit olvastak nálunk leginkább tavaly ilyenkor.

Általában a tetoválások miatt azért szoktak sírni, mert egy fájdalmas procedúráról van szó. Történetünk főszereplője viszont jóval azután sírta el magát, hogy távozott a tetoválószalonból, amikor leesett neki, hogy az ártatlannak hitt mintát, ami a hátát díszíti, úgy is lehet értelmezni, mintha két ember az orális szex művészetét gyakorolná.

Elsírta magát, amikor megtudta, ártatlan tetoválása egy szexuális aktust mutat
Egy ölelést akart magára varratni, de a végeredmény nem lett valami jó.

A tavaly nyári uborkaszezon egyik nagy visszhangot kiváltó történése az volt, amikor a Jászság fideszes országgyűlési képviselőjének, Pócs Jánosnak a kertjében verekedés volt, melyben a politikus lánya is megsérült. Míg a honatya a biztonsági felvételek megosztásával robbantotta be az ügyet, mi elmentünk a helyszínre megkérdezni az érintetteket.

Így látja a verekedést a Pócs János képviselő lányának megtámadásával vádolt három ember
„Nem bűnözők ezek, hanem nagyon hülyék.” Riport Jászapátiból.

De egy évvel ezelőtt nagy érdeklődésre tartott számot az a hír is, ami Schobert Norbert szerencsekerekes vendégszerepléséről szólt. Aki kíváncsi rá, hogy a fitneszguru mit nem tudott megfejteni, és így mennyi pénz bukott, az kattintson.

Következő cikkünkből pedig azt ismerhetjük meg, hogyan készülnek fel egy globális világégésre a világvégétől tartó milliárdosok, a déli féltekén, Új-Zéland szigetein.

Világvégi bunkerekbe menekül az elit a világvége elől
Új-Zéland néha még a térképekről is lemarad, de a globális krízis túlélésére éppen ezért alkalmas a milliárdosok szerint.

Frank Reeves nagyon furcsa körülmények között tudta meg, hogy a felesége már egy éve megcsalja. A házastársát lebuktató jelek ugyanis golyózápor formájában jelentek meg neki, amikor fegyverpárbajba keveredett a felesége – akkor már egy éve a házukban élő – szeretőjével, miután kölcsönösen betörőnek nézte egymást a két férfi.

Felesége szeretője egy éve a házában élt, észre se vette
A gyanútlan amerikai férj ezt akkor tudta meg, amikor lövöldözni kezdtek egymásra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik