Kultúra

Beteges hazudozónak nevezték és szexuális zaklatással vádolják Shia LaBeouföt

Valerie Macon / AFP
Valerie Macon / AFP

Volt barátnője, FKA Twigs beperelte Shia LaBeouf színészt. Az énekesnő állítása szerint LaBeouf kapcsolatuk ideje alatt, 2018 és 2019 között fizikailag, szexuálisan és lelkileg is bántalmazta. Egy reggel például arra ébredt, hogy LaBeouf rajta térdel, és a nyakát szorongatja. Ez egy Valentin-napi kiránduláson történt, amelyről hazafelé tartva LaBeouf az autóban megfenyegette barátnőjét, hogy karambolozni fog, ha FKA Twigs nem vall neki azonnal szerelmet. Később üvöltözött vele és újra fojtogatni kezdte.

FKA Twigs azt is állítja, hogy LaBeouf szándékosan fertőzte meg őt egy nemi betegséggel. A hétvége során több híresség is kiállt FKA Twigs mellett. Egyikük, az énekesnő Sia a Twitteren „beteges hazudozónak” nevezte LaBeouföt, és leírta, hogy azután bonyolódott rövid viszonyba a Transformers-sorozat sztárjával, hogy az egyedülállónak mondta magát a megismerkedésüket követően.

LaBeouf a New York Timesnak azt nyilatkozta, FKA Twigs vádjai közül több nem igaz, de „nincs abban a helyzetben, hogy megvédhesse magát”. Problémáit alkoholizmusával és poszttraumás stressz betegségével magyarázta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik