Szórakozás

Molnár Gusztáv: Először a pszichiátriára kell bevonulnom a zárt osztályra, onnan pedig az elvonóra

RTL Klub
RTL Klub
Harminc kilót fogyott, az elvonási tünetei miatt ugyanis enni sem tud.

Molnár Gusztáv a múlt héten beszélt arról, hogy egy zöldségfeldolgozó üzemmel tárgyal munkaügyben. Akkor azt mondta, önerőből szeretne leszámolni az alkohollal, ha viszont úgy adódik, hogy mégis elvonóra kell mennie, ahhoz pénzre van szüksége.

Kapcsolódó
Molnár Gusztáv: Egy zöldségfeldolgozó üzemmel tárgyalok, ha minden jól megy, ott kapok munkát hamarosan
Azt mondja, a saját lábára kell állnia, hiszen ha egyedül mégsem megy neki a leszokás, újra elvonóra kell mennie, amiért fizetnie kell.

A színész ma a Blikk megkeresésére elmondta, hogy úgy érzi, haldoklik, nagyon megviselik az elvonási tünetek, melyek miatt be kellett látnia, hogy segítségre lesz szüksége a leszokáshoz.

Egyik hajnalban úgy ébredtem, hogy artikulátlan hangokat adok ki, és kontrollálhatatlanul remegek. A remegés folyamatossá vált, mint ahogyan a hányinger és a verejtékezés is. Ettől már tényleg nagyon megijedtem, mert hiába határoztam el, hogy egyedül leteszem a piát, be kell látnom, hogy ez nem fog menni. Az elvonási tünetek túl erősek. Nem akarok az a színész lenni, aki 35 évesen halálra itta magát. Mert tudom, hogy haldoklom! Ha ezt a lépést most nem teszem meg, akkor ezt nem fogom túlélni

– mondta a lapnak.

Molnárt saját bevallása szerint enni sem tud a tünetei miatt. Azt tervezi, hogy először a zárt osztályra vonul be, csak aztán megy elvonóra.

Harminc kilót fogytam, mert enni sem tudok. Először a pszichiátriára kell bevonulnom a zárt osztályra, onnan pedig az elvonóra. Szeretnék példát mutatni, hogy innen is fel tudok állni és Vivinek, a feleségemnek is bizonyítani, hogy menni fog. Megértem, hogy elhagyott, sajnálom, hogy végig kellett néznie a leépülésemet.

A színész egyébként korábban szerencsét próbált már a rehabon, de végül saját felelősségre idő előtt elhagyta az intézményt. Nem sokkal ezután a házasságának is vége szakadt Molnár-Fazekas Viviennel.

Kapcsolódó
Molnár-Fazekas Vivien: Gusztávval a házasságunknak vége szakadt
Arra kér mindenkit, ne kérdezzék erről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik