Szórakozás

Szatirikus musical készül András herceg botrányairól

Richard Heathcote / Getty Images
Richard Heathcote / Getty Images
Vajon mit szól ehhez a királynő?

Szatirikus tévémusicalt készít András hercegről a brit Channel 4 műsorszolgáltató. A műsor többi között újragondolja majd azt a 2019-es BBC-interjút, melyben II. Erzsébet királynő harmadik gyermeke és második fia Jeffrey Epsteinhez fűződő kapcsolatáról beszélt, és az empátia semmilyen jelét nem mutatta az amerikai üzletember áldozatai irányába. Epstein elítélt szexuális bűnelkövető volt, emberkereskedelem és kiskorúak megrontásának vádjával tartóztatták le. A börtöncellájában hunyt el, halálának oka máig ismeretlen.

A hatvanpercesre tervezett Prince Andrew: The Musical (vagyis magyarul András herceg: A musical) című zenés produkcióban számos komikus vesz majd részt, Kieran Hodgson vezetésével.

András herceg évek óta a brit királyi család fekete bárányának számít. Legutóbbi botránya után lemondott minden királyi tisztségéről. Virginia Giuffre vádolta meg szexuális visszaéléssel, állítása szerint a yorki herceg – akinek Epstein mutatta be őt – 17 éves korában közösülésre kényszerítette őt. András végig tagadta a vádakat, azt állította, hogy soha nem is találkozott állítólagos áldozatával. Végül az ügyben peren kívül egyeztek meg, András jelentős adománnyal támogatta Giuffre jótékonysági szervezetet.

A róla szóló musical a csatorna fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából készül el, a bemutató időpontja egyelőre nem ismert.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik