Szórakozás

Ételfutárként is dolgozik a Sztárban Sztár leszek!-ben megismert Krizsán Lili

TV2
TV2
Hosszú ideig küzdött anorexiával.

A Borsnak nyilatkozott Krizsán Lili, a Sztárban Sztár leszek! egykori versenyzője. A fiatal énekesnőről inkább nyomasztó hírek jelentek meg az elmúlt évben: anorexiával küzdött, ami miatt kórházba került, később hostesz munkára jelentkezett, amely inkább tűnt szexuális zaklatásnak, mintsem munkának.

Kapcsolódó
Krizsán Lili hostess munkára jelentkezett, olajat és törölközőt adtak a kezébe, hogy masszírozzon meg egy idős férfit
Amikor a lány nemet mondott, a 60 év körüli férfi a ruhájánál fogva próbálta visszarántani.

Azt mondja, jelenleg jó állapotban van.

Most már mondhatom, hogy jól vagyok és egészségileg is helyrejöttem, mégis sokszor van, ha meglátok egy tavaly ilyenkor készült fotót magamról, elkeseredem, miért nem nézek még mindig úgy ki. Ilyenkor azt érzem, jó lenne ugyanolyan vékony lenni, de egyben azt is látom, hogy ott valóban beteg voltam. Ilyenkor hajlamos vagyok magamat visszarántani a mélybe, de szerencsére már vagyok annyira erős, hogy ebből az állapotból hamar ki tudok jönni.

A hetei elég zsúfoltak: fellépésekre jár, dalokat ír, emellett mellékállásban futárként dolgozik.

Heti 3-4 napot, reggeltől estig futárként dolgozom, énekelve viszem házhoz a pizzát. A hét többi napján dolgozom a saját dalaimon, koncertezek. Fel tudom osztani, hogy a munka és a zene egyensúlyban legyen a mindennapokban, de remélem, hogy hamarosan utóbbira tudok száz százalékban koncentrálni. Próbálok stabil életkörülményeket teremteni magamnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik