Szórakozás

Krizsán Lili hostess munkára jelentkezett, olajat és törölközőt adtak a kezébe, hogy masszírozzon meg egy idős férfit

TV2
TV2
Amikor a lány nemet mondott, a 60 év körüli férfi a ruhájánál fogva próbálta visszarántani.

Krizsán Lili, a Sztárban sztár leszek! felfedezettje nehéz időszakon van túl. A 22 éves énekesnőt anorexiája miatt hónapokig kórházban kezelték, mindössze 44 kiló volt, amikor bekerült egy intézménybe. Ez idő alatt sok barátja elfordult tőle és a munkáját is elveszítette. Mivel szeretne haladni a zenei karrierjével, több hostess munkát is elvállalt a közelmúltban, hogy finanszírozni tudja a dolgait, az egyik meló viszont nem úgy alakult, ahogyan szerette volna.

Kapcsolódó

Az énekesnő a Mokkában mesélt arról, hogy a munkáltatójával abban állapodott meg, hogy egy másik lánnyal együtt leutaznak egy vidéki hotelbe, ahol egy háromnapos üzleti megbeszélésen segédkeznek, kávét főznek és kiszolgálják a Magyarországon tárgyaló külföldi üzletembereket.

60-70 év körüliek voltak, és nem voltak túl kedvesek velünk. Nagyon sok szexuális töltetű megjegyzést tettek felénk, és lekezelőek is voltak. Először úgy voltam vele, hogy jó, ez a munka része, hát most ilyenek, el kell viselni őket aztán elmegyünk aludni és kész

– kezdte a történetét.

A négy férfi ezt követően masszázsra vágyott, amit jeleztek is a lányok felé. Krizsánék azt javasolták nekik, hogy vegyék igénybe a szálloda szolgáltatásait, ám amikor kiderült, csak férfi masszőr áll rendelkezésre, a munkáltató azt kérte a lányoktól, hogy ők masszírozzák meg az ügyfeleket, mivel kikötötték, hogy férfi nem nyúlhat hozzájuk. Az énekesnő rögtön tiltakozni kezdett, mondván, ő nem ezért van itt, de a főnöke nem lágyult meg.

Mondta, hogy ez a feladat és akkor menjünk. Belenyomtak a kezünkbe egy olajat meg egy törölközőt, hogy akkor uccu. Bevittek minket egy szobába, ahol arra lettem figyelmes, hogy az idős férfi pucéran odállt elém és azt mondta, hogy csináld. Nyilvánvalóan mondtam neki, hogy nem. Szerettem volna kimenni, de elkapta a ruhámat és visszarántott

– idézte fel az esetet az énekesnő, aki ezután határozottan rácsapott a férfi kezére és visszavonult a saját szobájába, ahol magára zárta az ajtót és felhívta az édesanyját, hogy mit tegyen.

Krizsánért végül kocsival jöttek, titokban sikerült elhagynia a szállodát. Mint mondta, a másik lány nem tartott vele, állítása szerint meg is haragudott rá azért, mert ő nem volt hajlandó megtenni azt, amire a főnökük kérte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik