Szórakozás

Ezra Miller: Szeretnék mindenkitől elnézést kérni, összetett mentális problémákkal küzdök

Samir Hussein / WireImage / Getty
Samir Hussein / WireImage / Getty
Elindult a gyógyulás útján.

Felsorolni is komoly időbe telne, milyen ámokfutást rendezett az elmúlt évben Ezra Miller (helyette ajánljuk ezt a taget, amire kattintva végig lehet olvasni egytől egyig). Mindenesetre most a színész képviselői egy hosszú bocsánatkérő nyilatkozatot osztottak meg a Varietyvel, amelyben Miller tisztázni próbálta tetteit.

A közelmúltban intenzív válságon mentem keresztül. Már megértem, összetett mentális egészségügyi problémákkal küzdök, így megkezdtem a kezelést. Szeretnék mindenkitől elnézést kérni, akiket megijesztettem és felzaklattam korábbi viselkedésemmel. Elkötelezett vagyok a gyógyulást illetően, hogy visszatérhessek egészségesen.

Hogy ennek a nyilatkozatnak mennyi köze van ahhoz, hogy egy év múlva bemutatják a Flash – A Villám című képregényfilmet, nem tudni, de a botrányok jókora píárproblémát okoztak a Warner Bros.-nak. A Variety egyébként azt írja, a filmstúdiónál támogatják Millert.

Aki még többet olvasna Millerről, ebben a cikkben több miértet is talál a színész viselkedését illetően:

Kapcsolódó
Különcsége a karrierjébe, féktelensége az életébe kerülhet – és nem látni, hogy lassítana
Kicsoda Ezra Miller, aki Flasht formálja meg a DC képregényfilmjeiben? Fiatalon futott be, a sztárrá válás útján pedig alkoholos, drogos balhék és egyéb botrányok kísérték. De van-e még visszaút számára?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik