Szórakozás

Barbee, miután terhesen szigetezett: Nyilván vannak veszélyei, ha egy kismama fesztiválra megy

TV2
TV2
Konzultált az orvosával is, aki nem ajánlotta a kilátogatást.

Bata Adrienn (művésznevén Barbee) volt a Mokka egyik keddi vendége, akit amiatt hívtak meg a stúdióba, mert a Sziget fesztiválra várandósan, már nagy terheshassal ment el bulizni.

Kapcsolódó
Barbee terhesen bulizott a Szigeten
A hatodik hónapban járhat.

A stúdióban mesélt arról, hogy ugyan voltak veszélyei a kilátogatásnak, de miután barátnők is elkísérték és eleve közel lakik a helyszínhez, a buli mellett döntött.

Én már tavaly novemberben megvettem a Sziget-jegyet, mert engem Justin Bieber nagyon érdekelt. Nyilván nem tudhattam akkor, hogy már 6 hónapos terhes leszek augusztusban. Utolsó pillanatig hezitáltam, hogy kimenjek, ne menjek. Kevesebbet bírok már egyhelyben állnak, nem fogok hazudni, nyilván vannak lehetséges veszélyforrásai annak, ha egy várandós kismama kimegy egy fesztiválra. A férjem elengedett. Barátnők kísértek. Én öt percre lakom a szigettől, benne volt, ha bármi van, azonnal hazamentem volna. Egy-kettőt rúgott a baba közben, de jól viselte.

Beszélt orvossal is, hogy mehet-e.

A környezetemben majdnem mindenki tudta, hogy megyek a fesztiválra. Az orvosommal is megbeszéltem a nyár elején. Nyilván nem ajánlotta, de mondta, ha van segítségem, és nem a tömeg kellős közepébe állok be, vagy a hangfal közelébe, akkor nem lehet gond.

Istenes László azt mondta, szerinte Barbee bátor, ő a férje helyében nem biztos, hogy elengedte volna az énekesnőt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik