Szórakozás

Hatalmas károkat okoz egy idős férfinak, hogy folyton influencerek fotóznak a háza előtt

Peter Lee
Peter Lee
London egyik legszebb környékén él a 77 éves Peter Lee. A nyugdíjas divattervező élete azonban felbolydult, mióta Instagram-modellek felfedezték, és háttérként használják az otthonát.

A brit főváros egyik legfelkapottabb környékén, a Notting Hill nevű híres negyedben, a Kensington Place-n áll Peter Lee nyugdíjas divattervező halványrózsaszín otthona. A ház az utóbbi időben a londoni influencerek egyik kedvenc helyévé vált, Peter Lee-nek pedig nem csak a nyugalma lett oda, de jelentős összegeket kell majd felújításra költenie – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Lee, aki már 44 éve lakik a házban azt mondja, amíg csak néha fotózkodtak néhányan a háza előtt nem volt gond, de a helyzet az utóbbi időben tarthatatlanná vált. Jelenleg naponta több csapat is érkezik az ajtaja elé. A többségük udvarias, de mindig akadnak fiatal lányok, akik gyilkos pillantásokkal méregetik, ha azért kell felfüggeszteniük a pózolást, mert a háttérnek használt ház tulajdonosa hazaérkezik, vagy éppen el akar menni valahová.

Az pedig, amit ilyen  intenzíven használnak, gyorsan amortizálódik. Peter Lee azt mondja többezer fontjába (ezer font nagyjából 470 ezer forintot ér) fog kerülni, hogy rendbe rakassa mindazt, amit az influencerek tönkretettek.

Az újságíró, aki interjút készített Lee-vel megjegyzi, hogy miközben a tulajdonossal beszélgetett, öt perc alatt négyen fotóztatták le magukat a ház előtt.

Lee azt mondja, egyszer egy hatalmas stáb szállta meg a háza előtt az utcát, sátrakat állítottak fel, ahol átöltözhettek a modellek, akik órákon át folyamatosan váltották egymást a kamerák előtt. Amikor végeztek, egy csomó holmit és szemetet hátrahagyva, szó nélkül távoztak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik