Szórakozás

Hajmásy Péter az apaságról: Azt mondom, bőven elég két gyerek, én nem akarok kisbusszal járni

RTL Klub
RTL Klub
Nem tervezik mutogatni a gyereket az Instagramon.

Júliusban született meg Nádai Anikó és Hajmásy Péter első gyereke, aki az Alex nevet kapta. Az apuka volt a Reggeli stúdiójának egyik pénteki vendége. A Hagyma becenévre hallgató celeb a többi között apás szüléssel kapcsolatos élményeiről is mesélt.

Apás szülés volt, én, aki elég piperkőcnek tartom magam, mindentől undorodom meg ilyesmi. De itt átalakulsz, átváltozol, más a meglátás. Bementem és tök normálisan mondták a szülésznők, hogy apuka, jöjjön, amikor kezdődik a szülés, vegye elő a telefonját, kamerázzon. Én meg felvettem, minden csoda volt, Aninak jólesett, hogy ott voltam.

Hajmásy elmondta, nem tervezik a gyereket a közösségi médiában megmutatni, majd eldöntheti ő, ha 18 éves lesz, akar-e ott szerepelni. Kitért még arra is, terveznek-e még egy babát.

Én most azt mondom, bőven elég két gyerek, én nem szeretnék kisbusszal járni, más autót venni. Nagyon szeretem az életünket ahhoz, hogy megtervezzem, most jógára jár a gyerek, a másik focira. Ott van a szerelmem is, akivel szeretnék élni, udvarolni, tetszeni. Így kerek egész.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik