Szórakozás

Kevin Federline videókat posztolt arról, ahogy Britney Spears a fiaival kiabál

Kevin Mazur / WireImage / Getty Images
Kevin Mazur / WireImage / Getty Images
Úgy tűnik, a felvételeket az énekesnő tudta nélkül rögzítették.

Múlt hétvégén kezdődött az adok-kapok Britney Spears és ex-férje, Kevin Federline között. Utóbbi nyilatkozatából kiderült, hogy közös fiaik, Sean Preston és Jayden James hónapok óta nem találkoznak az anyjukkal. Az elhangzottakra az énekesnő és jelenlegi párja, Sam Asghari is reagáltak a közösségi oldalaikon.

Kapcsolódó

Federline most videós bizonyítékot posztolt az Instagramján arról, hogyan veszekedett gyerekeivel Spears évekkel ezelőtt.

Nem dőlhetek hátra és hagyhatom, hogy a fiaimat így megvádolják, azok után, amin keresztül mentek. Bármennyire is fájdalmas, családként úgy döntöttünk, hogy közzétesszük ezeket a felvételeket, amiket a fiúk 11 és 12 éves korukban készítettek. Ezek még csak nem is a legrosszabbak. A hazugságoknak véget kell vetni. Remélem, a gyerekeink felnőve ennél jobbak lesznek

– írta a bejegyzésben.

Az első videóban az hallatszik, ahogyan Britney Spears tiszteletet követel a fiaitól.

El kell kezdenetek úgy bánni velem, mint egy nővel, aki ér valamit. Én egy nő vagyok, oké? Legyetek kedvesek hozzám, megértettétek?

A többi klipben többször azt kiabálja: „Elvesztettétek a rohadt eszeteket?”, majd arról beszél, hogy sokkolta őt fia viselkedése, aki nem viselt cipőt egy boltban, és nem tudja, mit csináljon vele. Azt is mondja, hogy büntetésként el fogja venni a telefonját.

Federline-t sok kritika érte a videók közzététele miatt, többen gusztustalannak tartják a húzást, és úgy gondolják, a gyerekeit használja fegyvernek a saját harcában, Spears pedig csak úgy viselkedik, ahogyan egy anyától megszokott.

Egy nappal korábban az énekesnő arról írt egy azóta már letörölt posztjában, hogy a fiai utálatos módon viselkednek vele, kerülik őt, és nem is látogatják.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kevin Federline (@federline4real) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik