Szórakozás

Ex-férje szerint Britney Spearst hónapok óta szándékosan kerülik kamaszfiai

J.Sciulli / WireImage for Ogilvy Public Relations / Getty Images
J.Sciulli / WireImage for Ogilvy Public Relations / Getty Images
Hónapok óta nem találkoztak.

Britney Spears és Kevin Federline 2004 és 2006 között voltak házasok, két közös fiuk van, Sean Preston és Jayden James, akik most 16 és 15 évesek. Az ex-férj a minap interjút adott, amiben arról beszélt: bár gyerekei szeretik az anyjukat, pár hónappal ezelőtt úgy döntöttek, inkább nem találkoznak vele. Az énekesnő júniusi esküvőjére sem mentek el.

Federline szintén aggodalmát fejezte ki Spears Instagramra feltöltött meztelen fotói miatt, valamint az énekesnő gyámságáról is beszélt. Szerinte Jamie Spears megmentette a lánya életét, amikor a gondnokságába vette. Azt szeretné, ha fiai jó kapcsolatot tudnának ápolni a nagyapjukkal.

Az elhangzottakra először Britney Spears férje, Sam Asghari reagált az Instagramján. Azzal kezdte, hogy megvédte a feleségét, miszerint sosem posztolt magáról meztelen fotót, csak a fenekéről mutatott képet. Ezután kijelentette:

Nem érvényes az az állítás, hogy a gyerekek elhatárolódtak az anyjuktól, és óriási felelőtlenség volt ezt nyilvánosan kijelenteni. A fiúk nagyon okosak, hamarosan 18 évesek lesznek, úgyhogy meg tudják majd hozni a saját döntéseiket, és talán végül arra is rájönnek, hogy a legdurvább dolog az, hogy az apjuk, akit a példaképüknek tartanak, 15 éve alig dolgozik valamit.

Hozzátette, nem ismeri személyesen Federline-t, és addig semmi kifogása nem volt ellene, amíg meg nem gyalázta a feleségét azzal, hogy elfogadhatónak tartja a gyámsági időszakot és Jamie Spears viselkedését.

Olyan problémákkal igazoltak egy 13 éves börtönbüntetést, amik ma már normálisnak számítanak, és terápiával vagy más módszerekkel könnyen kezelhetők. Bárki, aki ezt elfogadja, téved, vagy valamilyen módon hasznot húz belőle. Nem fogok többször megszólalni ebben az ügyben, csak azért, hogy elmondjam: nekem van munkám

– zárta sorait Asghari.

Nem sokkal később Britney Spears is megosztotta a gondolatait. Először szintén 24 óráig elérhető Instagram-történetében válaszolt exe szavaira.

Szomorúan hallom, hogy a volt férjem úgy döntött, hogy nyilvánosan beszél a köztem és gyerekeim közti kapcsolatomról. Mint mind tudjuk, a tizenéves fiúk nevelése senkinek sem könnyű. Számomra aggasztó, hogy az Instagram-oldalamra hivatkozik, mikor már bőven az Instagram előtt mindent megadtam a gyerekeimnek. Erre csak egy szavam van, kimondom: bántó. Az anyám mondta, hogy adjam oda őket az apjuknak. Azért árulom ezt el, mert megtehetem.

Nem sokkal később egy bejegyzést is közzétett, amiben kiegészítette mondandóját. Ebben arról ír, hogy csak nyolc hónapja került ki a gondnokság alól, és még szoknia kell az új helyzetet. Később felhívja a figyelmet rá, hogy más kisgyerekes művészeknek sokkal bevállalósabb posztjai vannak, mint neki, és a gyámsága lejárta után durvább dolgokat is csinálhatna, mint hogy félmeztelenül strandol.

Nem lep meg, hogy ahogy a családom is kivette a részét az interjúkból, ezt Federline-ék is megteszik. Egyáltalán nem vagyok meglepve a viselkedésükön és azon, ahogy hozzáállnak ahhoz, amivel nekem meg kellett küzdenem

– olvasható Spears posztjában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik