Szórakozás

Singh Viki: Kapom én a dagadtozást

TV2
TV2
Hogy, hogy nem, a negatív kommentekről volt szó.

Singh Viki a napokban Instagram-oldalán mutatta meg, hogy egyik rajongójától üzenetet kapott, miszerint az illető már nem szégyelli az alakját, és ezt az énekesnőnek köszönheti. Singh Viki kicsit meg is döbbent az üzeneten:

Ledöbbent egy picit, hogy én, a teljesen átlagos M-es méretemmel miért is adok bárkinek erőt ahhoz, hogy felvállalja magát.

Kapcsolódó
Singh Viki: Félelmetes, hogy én a teljesen átlagos M-es méretemmel miért is adok bárkinek erőt ahhoz, hogy felvállalja magát
Bár örül annak, hogy erőt adhat más nőknek, ijesztőnek tartja, hogy erre szükség van.

Most a Mokka stúdiójába invitálták meg, hogy hosszabban is beszéljen erről az incidensről.

Hidd el, hogy kapom én a dagadtozást. Ez félelmetes. Én túlsúlyos vagyok, van pocim, van fenekem, csípőm, de ennek nem szabadna plus-size elnevezést kapnia.

Megvitatták a stúdióban, hogy a nőideál megint a Marilyn Monroe-típus, épp ezért lehet pozitív példaként tekinteni többek közt Jennifer Lopezre vagy Kim Kardashianra.

Majd Istenes László előkapta az örökbecsű „ha valaki kiteszi magát a kirakatba, annak ezt vállalnia kell” mondatot, amivel egyetértett Singh Viki (noha ez sem jogosítana fel senkit arra, hogy illetlen kommenteket hagyjon), aki elmondta, kommenteket nem töröl, sőt válaszolgat a negatívakra is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik