Szórakozás

Singh Viki: Félelmetes, hogy én a teljesen átlagos M-es méretemmel miért is adok bárkinek erőt ahhoz, hogy felvállalja magát

TV2
TV2
Bár örül annak, hogy erőt adhat más nőknek, ijesztőnek tartja, hogy erre szükség van.

Singh Viki az elmúlt hetekben többször is elmondta, hogy sikerült elfogadnia magát. Bár rendszeresen edz és az étkezésére is odafigyel, megszerette a testét, sőt. Egy hónappal ezelőtt azt mondta, nők szászezrei csináltatják meg a csípőjüket olyen kerekre, mint amilyen neki van.

Kapcsolódó

Az énekesnő a minap az Instagram-oldalán mutatta meg, hogy az egyik rajongója azt írta neki, miatta nem tartja már cikinek az alakját.

Nyilván örülök neki, ha inspirállak, másrészt viszont ez azért félelmetes. Ledöbbent egy picit, hogy én, a teljesen átlagos M-es méretemmel miért is adok bárkinek erőt ahhoz, hogy felvállalja magát

– kezdte mondandóját.

Singh a videójában elmondta, hogy korábban ő is kemény diétákkal igyekezett olyan vékonyra fogyni, mint a Victoria’s Secret modellek, de később rájött, ez nem járható út a számára. Bár örül annak, hogy erőt tud adni más nőknek, félelmetesnek tartja, hogy erre egyáltalán szükség van. Posztjában hangsúlyozta, hogy a normális, M-L-es és az XL-es női test sem jelent túlsúlyt.

Az énekesnő teljes bejelentkezését ide kattintva lehet meghallgatni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik