Szórakozás

Singh Viki: Csajok százezrei csináltatják meg a csípőjüket ilyen kerekre, mint amilyen nekem van

TV2
TV2
Mint mondja, eljött az ő ideje.

Singh Viki nemrég beszélt arról, hogy szerinte nyáron sem érdemes megvonnunk magunktól a finom falatokat. Mint mondta, edzőterembe jár és úszik is, a táplálkozására viszont már nem ügyel olyan gonddal, mint korábban. Az önsanyargatással pedig teljesen felhagyott.

Kapcsolódó

Az énekesnő ma a Mokka vendége volt, ahol elmesélte, hogy ma már fontosabbnak tartja azt, hogy jól mulasson a barátaival, minthogy azt számolgassa, miben mennyi kalória van, amit megeszik vagy megiszik. Az elmúlt időszakban többször is elcsábult az utazásai során, így öt kilót szedett fel, amiből van, ami izom, elvégre rendszeresen látogatja a konditermet. Jelenleg remekül érzi magát a bőrében, amihez az is hozzájárul, hogy a testalkata kifejezetten divatosnak számít.

Nagyon nagy szerencsémre egyébként most borzasztó nagy divat lett ez az alkat, ami nekem van. Csajok százezrei, tízezrei csináltatják meg a csípőjüket ilyen kerekre, mint amilyen nekem van. Ez már ugye egy plasztikai beavatkozás, ez a csípőfeltöltés. Elindult a Kardashian-családtól, és ez most egy trend

– magyarázta Singh, aki szerint így jóval könnyebb volt elfogadnia magát.

Azt látom, hogy az emberek nem azt mondják, hogy jaj, de fura, hogy ilyen széles a csípőd, egyébként meg olyan szép lennél, hanem azt mondják, hogy úristen, ölnék egy ilyen alakért, mint a tiéd! És így igen, eljött az én időm!

Az énekesnő egyébként arról is beszélt, hogy nyitott az ismerkedésre, de ahogyan már korábban elmondta, neki olyan férfi kell, aki tökösebb nála.

Kapcsolódó
Singh Viki: Nekem olyan pasi kell, aki tökösebb nálam
A barátai szerint már az arckifejezésével elüldözi a férfiakat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik