Szórakozás

Nicola Peltz-Beckham sírás utáni fotót posztolt magáról

Dimitrios Kambouris / Getty Images for The Met Museum / Vogue
Dimitrios Kambouris / Getty Images for The Met Museum / Vogue
Meg akarta mutatni az érzékeny oldalát is.

Nicola Peltz-Beckham és Brooklyn Peltz-Beckham idén áprilisban házasodtak össze, kölcsönösen felvették egymás vezetéknevét is. A páros idővel több fotót is mutatott a nagy napról, nemrég pedig elmondták, hogy első találkozásuk alkalmával nem is voltak szimpatikusak egymásnak.

Kapcsolódó
Brooklyn Beckham és Nicola Peltz összeházasodtak
A tízéves Harper Beckham is koszorúslány volt.

Nicola Peltz-Beckham eddig zömmel beállított vagy boldog fotókkal töltötte fel az Instagram-oldalát, a hétvégén viszont úgy döntött, az érzékenyebb oldalát is megmutatja. Olyan képeket posztolt magáról, amiknek a rögzítése előtt jól láthatóan sírt, majd hosszú sorokkal emlékezett meg arról, hogyan erősödött meg hét testvére mellett.

Néha nehezemre esik megmutatni a szomorú oldalamat. Az, hogy hét testvérrel és két nagyon erős szülővel nőttem fel, megkeményített, belém kalapálták, hogy ne hagyjam magam bántani, vagy megsebezni a szívemet. Ez arra késztetett, hogy falakat emeljek, és azokkal védjem meg magam, különösen ebben az iparágban

– írta posztjában Peltz, aki szerint rendben van, ha az ember néha nincs jól, ezt pedig a követőinek is szerette volna megmutatni.

A modell-színésznő később ismét bejelentkezett, megköszönve a rajongóitól kapott kedves üzeneteket. Posztjai alatt több híresség, köztük Selma Blair, Irina Shayk, és a férje, Brooklyn Peltz-Beckham is biztosították támogatásukról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

(@nicolaannepeltzbeckham) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik