Szórakozás

Uri Geller Putyinnak: Ha nukleáris fegyvereket vetnének be, terveik és rakéták visszafelé fognak elsülni!

JACK GUEZ / AFP
JACK GUEZ / AFP
„Elmeerőm minden egyes molekuláját be fogom vetni, hogy megakadályozzam, hogy nukleáris támadást indítsanak” – üzente a kanálhajlító izraeli fenomén az orosz elnöknek.

Nehéz eldönteni, hogy a világszerte népszerű illuzionistának, Uri Gellernek vannak-e vagy nincsenek illúziói az Ukrajna ellen háborút indító orosz elnök, Vlagyimir Putyin kegyetlenségével kapcsolatban, de az biztos, hogy a korábban a Moszaddal és a CIA-vel is együttműködő izraeli-brit előadóművész „komoly figyelmeztetést” küldött az orosz elnöknek Twitteren.

Az a hír járja, hogy ön komolyan fontolgatja egy nukleáris csapás stratégiai alkalmazását »nyugati ellenségei« ellen. Azt is hallottam, hogy az önök leendő célpontjai közé tartoznak az Egyesült Királyság haditengerészeti támaszpontjai – különösen a Skócia nyugati partjainál lévő támaszpontok. Ha nukleáris fegyverek vetnének be, és úgy döntenének, hogy Skóciát – vagy a világ bármely más országát – veszik célba, akkor a terveik és a rakétáik visszafelé fognak sülni!

idézi az indy100 az egyébként a Skócia keleti partjainál található Lamb Islandet is birtokló Geller üzenetét, aki ezután így folytatta a figyelmeztetést:

„Elmeerőm minden egyes molekuláját be fogom vetni, hogy megakadályozzam, hogy nukleáris támadást indítsanak” – majd felszólított „minden békeszerető csodálatos embert”, hogy segítsenek neki elképzelni egy „sugárzó, energetikai erőteret”, „egy káprázatos, aranyszínű pajzsot az égen”, amely visszafordítja a nukleáris töltettel felszerelt rakétákat.

Mondjuk, az kérdéses, hogy Geller „elmeerővel” való fenyegetőzését mennyire lehet komolyan venni, hiszen a Brexitről is azt állította még 2019-ben, hogy meg fogja állítani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik