Szórakozás

Vastag Csaba a barátnőjéről: Életemben először valaki fontosabb saját magamnál

TV2
TV2
Az énekes úgy érzi, felelősséggel tartozik Evelinért, aki sok bántást kap a virtuális térben.

Vastag Csaba májusban mutatta be barátnőjét, Evelint, akivel ekkor már hónapok óta együtt jártak. Szándékosan vártak a bejelentéssel, nem akarták ugyanis, hogy a kapcsolatuk elejét megnehezítse a hirtelen jött ismertség, amihez a lány nem volt hozzászokva.

Kapcsolódó
Vastag Csaba megmutatta a barátnőjét
Hónapok óta járnak együtt, már össze is költöztek.

A pár a Best magazinnak elmesélte, hogy bár sokan örülnek a boldogságuknak, többen bántják is őket az interneten, Evelint például letaglózta, amikor azt a pletykát olvasta magáról, hogy korábban „dubajozott”.

Amikor egy internetes oldalon arról a pletykáról olvastam, hogy dubajoztam, az letaglózott. Életemben egyszer voltam Dubajban, akkor is Csabival

mondta a lapnak, hozzátéve, hogy mára megedződött ilyen téren, nem kattint hatásvadász címekre, a fotói alatt pedig egyszerűen tiltja a rosszindulatú kommentelőket.

Vastag Csabát nem hatja meg, ha a trollok őt veszik célba, az viszont bántja, ha a kedvesét támadják. Úgy érzi, felelősséggel tartozik Evelinért.

Nem veszem fel, ha bántanak, viszont azt igen, ha Evelinről irkálnak vérlázító dolgokat. Felelősséggel tartozom érte, ráadásul én pontosan látom, mennyire értékes, lenyűgöző nő, aki az égvilágon semmivel nem érdemelte ki, hogy sértegessék. Életemben először valaki fontosabb saját magamnál, nem csoda, hogy meg akarom védeni minden rossztól

– magyarázta az énekes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik