Szórakozás

Britney Spears kiakadt, amiért csak katolikusként mehetett volna férjhez egy katolikus templomban

Group LA / Disney Channel via Getty Images
Group LA / Disney Channel via Getty Images
Állítja, teszttel kellett volna bizonyítania, hogy a vallás követője.

Britney Spears és Sam Asghari júniusban házasodtak össze, ám mint kiderült, eredetileg nem a kaliforniai házukban terveztek örök hűséget fogadni egymásnak. Az énekesnő (aki egyébként fiatalon baptista neveltetésben részesült) a minap az Instagramján osztotta meg egy templom fotóját, elmondása szerint itt szeretett volna férjhez menni, a terve azonban nem valósulhatott meg.

Kapcsolódó

Eredetileg itt akartam volna férjhez menni még a pandémia alatt. Minden vasárnap el akartam menni ide. Gyönyörű, és azt mondták, hogy ideiglenesen le van zárva a koronavírus miatt. Aztán két évvel később, amikor meg akartam házasodni, azt mondták, ahhoz katolikusnak kell lennem, egy teszten is át kell mennem! A templomoknak nem kellene mindenki előtt nyitva állniuk?

– tette fel a kérdést a követőinek az énekesnő, mire többen jelezték neki, hogy egy adott vallás templomjában érthető, ha elvárják, hogy a házasodni kívánó felek maguk is hívők legyenek.

Frissítés

Britney Spears időközben törölte a szóban forgó posztot, a Daily Mail oldalán viszont továbbra is elérhető képernyőfotó formájában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik