Szórakozás

Íme az első fotók Britney Spears és Sam Asghari esküvőjéről

J. Merritt/ Getty Images for GLAAD
J. Merritt/ Getty Images for GLAAD
Az énekesnő harmadjára ment férjhez.

A TMZ tegnap számolt be arról, hogy Britney Spears és edző párja csütörtökön összeházasodnak. A lap időközben megszerzett néhány fotót is a ceremóniáról, ezeket ide kattintva lehet megnézni.

Kapcsolódó
TMZ: Ma lesz Britney Spears és Sam Asghari esküvője
Információik szerint az énekesnő csak a bátyját hívta meg a családtagjai közül.

A TMZ mellett viszont az esküvő fotósa, Kevin Ostajewski is megosztotta a saját képeit, ezeket az Instagramján tette közzé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kevin Ostajewski (@kevinostaj) által megosztott bejegyzés

Ostajewski posztját egyébként a Vogue oldala is tovább osztotta, így meglehet, hogy a Peltz-Beckham esküvőhöz hasonlóan hamarosan náluk láthatjuk Britney Spears és Sam Asghari lagzifotóit is.

Kapcsolódó

Ami a ceremóniát illeti, a TMZ szerint Spearsék százfős vendégsereg előtt mondták ki a boldogító igent, az alig tízperces szertartást Clint Hufft tiszteletes vezényelte le, ahogy hónapokkal ezelőtt Paris Hilton esküvőjét is. Utóbbi ugyancsak a meghívottak között volt, ahogyan Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore és Donatella Versace is, aki az énekesnő menyasszonyi ruháját tervezte.

A lap arról ír, hogy Spears többször is ruhát cserélte a lagzi alatt, férjével végül 22:15-kor hagyták el a helyszínt egy fehér, virágokkal díszített Rolls-Royce-ban, amiről nem hiányzott a „friss házasok felirat” sem.

Az esküvőre egyébként Jason Alexander, az énekesnő első férje is megpróbált besunnyogni, akcióját élőben közvetítette az Instagramján. A férfit végül hamar lekapcsolták, birtokháborítás, vandalizmus és a biztonsági szolgálat két tagjának megütése miatt vették őrizetbe a kiérkező rendőrök. Spears és Alexander egyébként 55 óráig voltak házasok 2004-ben.

Kapcsolódó
Britney Spears esküvőjére megpróbált beszökni az első férje, akivel 55 óráig voltak házasok
Jason Alexander 2004-ben, egy rögtönzött Las Vegas-i esküvőn vette feleségül az énekesnőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik