Szórakozás

Varga Viktor a tiszai kenutúrája után: Kicombosodtam rendesen, amint látjátok

Körülbelül 100 kilométert tettek meg a vízen négy nap alatt.

Varga Viktor a napokban kenutúrán járt a barátnőjével, a Tiszán tettek meg egy 100 kilométeres utat. Az énekes a Mokkában elmondta, hogy a fiatalokat is szeretné arra sarkallni, hogy hasonló programokon vegyenek részt, hiszen egy ilyen túra egyszerre sport és buli is.

Lehet úgy bulizni, hogy közben sportolunk. Ez egy 100 kilométeres szakasz volt kábé Szolnok és Csongrád között, négy nap alatt teljesítettük. Az olyan napi 25 kilométer. Hát, itt keményen húzni kell, szinte teljesen állt a Tisza és annyira alacsony volt a vízállás is. Hárman-négyen voltak egy kenuban, mi ketten voltunk, nagyjából én eveztem végig. Úgyhogy kicombosodtam rendesen, amint látjátok

– mondta Varga, aki jelenleg napi szinten sportol, így az erőnlétével nem volt gond az erőt próbáló kiruccanáson sem,

Az énekes hozzátette, hogy a túrán sátrakban pihentek nomád körülmények között, és bár előfordult, hogy boltot is találtak a kalandjaik során, leginkább azt ették, amit maguk pakoltak be az utazás előtt.

Varga egyébként néhány hete számolt be arról, hogy korábban maga is kipróbálta az ayahuasca-szertartást, ami szerinte nem mindenkinek való.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik