Szórakozás

Tóth Gabinak a nyaralásán vált valóra az egyik rémálma: megcsípte egy darázs

TV2
TV2
Úgy érzi, az élménytől újjászületett, és sok minden átértékelődött az életében.

Tóth Gabi néhány hete arról írt egyik blogbejegyzésében, hogy félelemmel vegyes izgalommal gondol az első családi nyaralásukra a Balatonon. Azóta már túl is vannak az utazáson, az énekesnő pedig már az élménybeszámolóját is közzétette a Család.hu oldalán.

Kapcsolódó

A bejegyzésben felidézte, milyen dolgok miatt aggódott az említett korábbi posztban:

  • darázscsípés,
  • leégés,
  • vízzel kapcsolatos félelmek,
  • valamint hogy eltűnik a kislánya, Hannaróza.

Na, a négyből egy teljesen pipa, és egy másik meg félig

– írta, majd rátért a részletekre.

Mint kiderült, egyszer pár másodpercre szem elől tévesztette a lányát, de hamar kiderült, hogy „pár centivel mozdult el, csak pont kitakarta egy fa”.

Az énekesnő másik rémálma azonban valóra vált: életében először megcsípte egy darázs. Korábban egy vizsgálat kimutatta, hogy allergiás a darázscsípésre, ami miatt akkor egy injekciót is felírtak neki, amit általában magánál hord.

Persze nem volt nálam a „tollam”, a fülemben zakatolt a szívem, hallottam, ahogy kalapál. Nyilván pánikba estem, és a pánik hasonló tüneteket produkált, mint amit a fejemben a darázscsípés jelent egy allergiás ember számára. Rengeteget olvastam arról, hogy mik a tünetek, így pontosan tudtam, hogy mi következik, és az agyam ennek megfelelően el is kezdte azokat a tüneteket mutatni. Persze összeszaladtak az emberek, és mindenki próbált nyugtatni. Nagyon, nagyon, nagyon féltem. Biztosra vettem, hogy meg fogok halni. Kértem Gábort, hogy vigyázzon a Hannira. Túlzás nélkül mondom, hogy olyan közel éreztem a halált, mint 18 évesen a műtétemnél. Közel egy órán át tartott a rémület, mire el mertem hinni, hogy életben maradok.

Tóth Gabit két helyi asszonynak sikerült megnyugtatnia, akik megkérdezték, hogy az allergiavizsgálat a terhessége előtt volt-e, mert elképzelhető, hogy a hormonváltozás erre is kedvező hatással volt.

Mindenesetre újjászülettem ismét, és ettől az élménytől átértékelődött sok minden az életemben. Na de erről majd legközelebb mesélek…

– zárta bejegyzését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik