Szórakozás

Tóth Gabinak azon pörög az agya, hogy milyen „veszélyek” leselkednek majd rájuk a családi nyaraláson

TV2
TV2
Ez lesz kislánya első balatoni utazása.

Tóth Gabinak az elmúlt napokban szinte minden idejét a Sztárban Sztár leszek! forgatása kötötte le. Az Instagramján arról számolt be, hogy az utóbbi időben csak fülig sminkben látta őt a kislánya, Hannaróza, aki „nem volt rest kimutatni, hogy bizony most már kéri vissza az anyukáját”.

Alig várom már a közös családi nyaralásunkat, hogy feltöltsük egymást 🙏 Közben pedig már nyilván azon pörög az agyam, hogy milyen „veszélyek” leselkednek majd ott ránk 😅

– írta a legújabb blogbejegyzését hirdető posztban.

A Család.hu oldalán olvasható Kendőzetlenül című blogja szerdai bejegyzésében arról ír, hogy félelemmel vegyes izgalommal gondol az elkövetkezendő hetekre. Férjével, Krausz Gáborral először mennek családi nyaralásra a kislányukkal, az úti cél pedig a Balaton. Mint írja, számára ez a legszebb hely a világon, és szeretné Hannarózának is megmutatni gyermekkora legcsodásabb emlékeinek helyszíneit, mégis kicsit ideges a nyaralás miatt, három okból.

  1. Először is a Balaton szeszélyes és öntörvényű vize miatt aggódik, ahol „elég egy pillanat figyelemvesztés, és baj lehet”. Attól fél, hogy a tömegben egy szempillantás alatt szem elől tévesztheti a kislányát.
  2. A másik félelme a bogarak, főleg a darazsak, aminek a csípésére ő allergiás, de nem tudja, hogy lánya ezt örökölte-e tőle.
  3. A felsorolás végén a fényvédelem áll. Az énekesnő az olvasóitól kért tanácsot azt illetően, hogy naptejjel kenik a gyerekeiket vagy UV-szűrős ruhát adnak rájuk, esetleg mindkettőt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik