Szórakozás

Nagy Alexandra a karamboljáról: Az autóm totálkáros, kapásból pedig most nem tudok másikat venni

Néhány nappal ezelőtt szenvedett autóbalesetet.

Nagy Alexandra pénteken számolt be arról, hogy autóbalesete volt. Mint írta, egy kereszteződésben várakozott, hogy elsőbbséget adjon a szemből érkező sofőrnek, ám egy mögötte lévő jármű fékezés nélkül beleszállt az ő autójába. A színésznő már ekkor biztosította a követőit, hogy nagy szerencséje volt, ugyanis nem sérült meg komolyabban a karambolban, a minap pedig az ATV-nek mesélt arról, hogy van most.

Kapcsolódó

Megrántottam a nyakam, a gerincoszlopom, csináltak CT-t, röntgent, ultrahangot, de szerencsére azon kívül, hogy nyilván érzem a nyakam, a hátam, meg a biztonsági övnek azóta meglátszik a nyoma, minden rendben van

magyarázta, ám azt is elmondta, hogy a kocsija komolyan megsínylette a balesetet.

Az autóm totálkár lett, egy pici kabrióm volt, aminek a teteje ugye hátra, a csomagtartóba megy be, s mivel már nincs csomagtartóm, így már funkcióját is vesztette. (…) Nem volt másik autó, kapásból pedig most nem tudok venni egyet. Lehet, hogy egy barátom pickup-ját kell kölcsönkérnem, bár azzal parkolni sem lenne egyszerű.

Mint mondja, azt egyelőre továbbra sem tudja, mi lesz a tönkrement autójának sorsa, ahogyan azzal a nővel sem volt lehetősége beszélni, aki beléhajtott.

A baleset után ő bekanyarodott egy utcába és ott állt meg, én nem is találkoztam vele. Ráadásul egy külföldi autó volt, külföldi biztosítással, így biztos nem lesz olyan gyors a dolog.

A színésznő hozzátette, hogy nincsenek rémálmai, és bár a baleset óta nem ült volán mögött, nem érzi, hogy a későbbiekben problémája lenne a vezetéssel, nincs benne félelem, és szerinte az is sokat számít, hogy a visszapillantóban látta, hogy baj közeleg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik