Élet-Stílus

Nagy Alexandra karambolozott, édesanyjának még jelezni tudta telefonon, hogy „most épp nekem jönnek”

RTL KLUB
RTL KLUB
Pont arra járt egy szolgálaton kívüli rendőrnő és egy ápoló.

Hosszú posztban osztotta meg követőivel Nagy Alexandra színésznő, műsorvezető, hogy a minap karambolozott az autójával. Ahogy írja, egy kereszteződésben várakozott, hogy elsőbbséget adjon a szemből érkező autósnak, ám egy mögötte lévő jármű fékezés nélkül beleszállt az ő autójába.

Anyukámmal beszéltem éppen telefonon (kihangosítón) arról, hogy mindjárt hazaérek. A visszapillantóban megláttam a túl gyorsan közelítő járművet és már csak annyi időm maradt, hogy kinyögjem, »de most nekem jönnek!«, majd csattanás! Természetesen a telefon elrepült, ahogy minden más is a kocsiban. El nem tudom képzelni drága anyukám mit érezhetett, míg újra nem hívtam, hogy jól vagyok. Mert köszönöm, JÓL VAGYOK!

Mint részletezi, hirtelen nagyon megijedt a baleset pillanatában, de szerencsére, más autósok megálltak, hogy segítsenek nekik.

Az első, aki rám nyitotta az ajtót és megkérdezte megsérültem-e, bár nem volt szolgálatban, de egy rendőrnő volt, a második pedig egy nővér, még a munkaruhájában. Igen, itt megjegyezhetjük, hogy látszólag én vagyok a világ legszerencsésebb szerencsétlenje, karambolozok, de pont akkor, pont ők járnak arra.

Hozzáteszi, hálás minden segítségért, csak emiatt nem maradt meg benne a baleset traumatikus élményként.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nagy Alexandra (@nagy_alexandra_official) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik