Szórakozás

Jennifer Lopez első férje szerint az énekesnő házassága nem fog sokáig tartani Ben Affleckkel

Jim Smeal / Ron Galella Collection via Getty Images
Jim Smeal / Ron Galella Collection via Getty Images
Úgy véli, JLo olyasvalaki, aki hétszer-nyolcszor is képes férjhez menni.

Jennifer Lopez és Ben Affleck július közepén házasodtak össze titokban, majd Párizsba mentek nászútra. A pár már a 2000-es években is esküvőt tervezett, ám akkor végül lefújták a lagzit, nem sokkal később pedig az eljegyzésüket is felbontották. 17 évvel később találtak ismét egymásra tavaly.

Kapcsolódó
Jennifer Lopez és Ben Affleck titokban összeházasodtak
Las Vegasban álltak sorba, hogy hivatalosan is összekössék az életüket.

Frigyükkel JLo negyedjére állt oltár elé, első férje nem is jósol neki hosszú házasságot. Az énekesnő 1997-ben ment hozzá Ojani Noához, egy évvel később viszont el is váltak útjaik. A kubai férfi állatja, hogy Lopez a nászéjszakájukon azt ígérte neki, hogy örökké együtt lesznek, kettejük szövetsége mégsem tartott sokáig. Ugyan sok boldogságot kíván most neki, szerinte Affleckkel sem lesz tartós a házasságuk.

A legjobbakat kívánom neki és Bennek, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy sokáig együtt lesznek.  Azt hiszem, Jennifer olyasvalaki, aki hétszer vagy nyolcszor is férjhez megy. Nem hiszem, hogy valaha is meg tudna állapodni egy ember mellett. Arra törekszik, hogy folyamatosan előrébb haladjon a szakmai életében, ezért is van mögötte három évtizednyi karrier, de közben a kapcsolatait tekintve is továbblép

magyarázta Noa, majd azzal kezdett viccelődni, hogyha JLo édesanyja kedveli Afflecket, akkor esetleg lehet esélye egy tartósabb házasságra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik