Szórakozás

Nem kap munkát a 27 éves kínai férfi, mert gyereknek nézik

Mao Sheng / TikTok
Mao Sheng / TikTok
Az emberek, ahogy idősödnek, általában egyre inkább szeretik, ha fiatalabbnak nézik őket a valódi koruknál. Nem így az a kínai férfi, akit senki sem vesz komolyan, mert azt hiszik róla, hogy gyerek.

Pillanatok alatt világhírűvé vált egy kínai férfi, aki végső elkeseredésében töltött fel magáról egy videót a TikTok-ra.

A felvételen elmondta, hogy nagyon szeretne végre munkát vállalni, pénzt keresni, de a munkaadók mindig elzavarják abban a pillanatban, amikor meglátják, mert azt hiszik, hogy csak egy gyerek, aki hazudni próbál a koráról – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

A róla készült videókon látszik, hogy a 27 éves Mao Sheng valóban jóval fiatalabbnak néz ki a valódi koránál. Azt mondja, ha talál is olyan munkaadót, aki hisz neki, állást akkor sem kap, a főnökök ugyanis rettegnek a gyerekmunkaellenes törvény betartatásáért felelős ellenőröktől. A videójában Mao elmagyarázza, hogy egyre égetőbb szüksége lenne egy munkára, mert az édesapja nemrég sztrókot kapott, így neki kellene támogatnia a családját.

Úgy tűnik, a virálissá vált videó végre meghozta Mao szerencséjét. Helyi sajtóbeszámolók szerint ugyanis a gyermekarcú férfi több állásajánlatot is kapott, amióta milliók ismerhették meg a történetét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik