Szórakozás

Berki Mazsi Berki Krisztiánról: Ezt a szerelmet, amit mi éreztünk, kívánom mindenkinek, hogy érezze egyszer

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Férje elvesztését egy örökké tartó rémálomként éli meg.

Berki Mazsi a minap Palik Lászlóék műsorának vendége volt, ahol mesélt az általános iskolás éveiről és a fiatalkoráról, majd természetesen a Berki Krisztiánnal való kapcsolatukról is. A médiasztár idén májusban halt meg.

Kapcsolódó
Meghalt Berki Krisztián
41 éves volt. Két gyermeket hagyott hátra.

Amikor mi először találkoztunk, az egy pénteki nap volt, és én ott tudtam, hogy mi együtt leszünk. Tudtam, hogy ez így lesz, most már elválaszthatatlanok vagyunk. Vasárnap együtt sírtunk az autóban, hogy ez hogy lesz, mint lesz. Ezt a szerelmet, amit én éreztem, amit mi éreztünk, azt én kívánom mindenkinek, hogy érezze egyszer

– magyarázta az özvegy, aki a férje elvesztését egy örökké tartó rémálomként éli meg

Harmincéves vagyok, van egy kislányom, és igen, özvegy vagyok. Tudom, hogy még fiatal vagyok, tudom, hogy még bármit hozhat az élet, de ezt senkinek nem kívánom, még ha lennének ellenségeim, nekik sem. Mert mindamellett, hogy olyan segítségem van, olyan hátteret biztosítanak a barátaim, a családom, hogyha tényleg az lenne, hogy nem tudok felkelni, nem tudok dolgozni, vagy nem tudnám eltartani vagy ellátni a kislányomat, akkor lenne, aki segítene, de ebben nem engedek, ebben próbálok erős lenni.

Bár a szerettei mellette állnak és mindenben segítenék, Berki Mazsi mindenképpen maga szeretné megteremteni a megfelelő környezetet a kisbabája számára, ezért azt tervezi, hogy szeptembertől újra munkába áll, bölcsődébe adja majd Emmát. Mint mondja, Berki másik lánya továbbra is látogatja a húgát, amikor viszont a műsorvezetők Natiról kérdezték, azt felelte, nem az ő hatásköre a gyerekről beszélni, hanem Hódi Pamelának, hiszen ő az édesanyja. Hangsúlyozta, hogy nem szeretné kockáztatni a lányokat összefűző jó testvéri viszonyt, ami pedig Hódit illeti, tőle privátban több dolog miatt is bocsánatot kért, amiről Emma születése után úgy gondolta, hogy már máshogy csinálná.

Berki halálának pontos okát máig sem tudni, özvegye pedig elmondta, hogy szerinte még nincs is itt az ideje, hogy Hódi Pamela vagy ők beszéljenek a miértekről.

Nem egyeztettünk ezzel kapcsolatban abszolút. Én azt gondolom, hogy ennek még nincs az ideje, hogy erről beszéljünk. Ehhez még el kell telnie egy kis időnek, hogy erről tudjunk beszélni…

– mondta Mazsi, akinek most az elsődleges célja az, hogy a kislányával együtt boldog és kiegyensúlyozott életet élhessenek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik