Szórakozás

Órák alatt elkapkodták Johnny Depp első műalkotásait

Carlos Alvarez / Getty Images
Carlos Alvarez / Getty Images
A londoni galéria szerint ez volt a leggyorsabban eladott kollekciójuk.

Johnny Depp a színészeten túl régóta foglalkozik zenéléssel, most pedig úgy tűnik, a képzőművészet területére is sikerült betörnie, első alkotásai órák alatt elkeltek egy londoni galériában.

Kapcsolódó
Johnny Depp dalt írt az Amber Heard elleni rágalmazási peréről
A héten már meg is lehet majd hallgatni a szerzeményt.

Az 59 éves színész összesen 3,6 millió dollárt (átszámítva több mint 1,4 milliárd forintnak megfelelő összeg) keresett az összesen 780 darab nyomattal, amit csütörtökön kínáltak először eladásra. A kollekció neve Friends & Heroes, vagyis „barátok és hősök”, ebben Depp olyan híres embereket örökített meg, akiket jól ismer, és akik inspirálták őt. A gyűjtemény Bob Dylan, Elizabeth Taylor, Al Pacino és Keith Richards portréit tartalmazza, melyeket külön-külön és készletben is meg lehetett vásárolni.

Mindig is a művészetet használtam az érzéseim kifejezésére, így reflektálok azokra, akik a legfontosabbak számomra, mint például a családom, a barátaim és az emberek, akiket csodálok. A festményeim mindig az életem részei voltak, de eddig magamban tartottam őket, és korlátoztam magam. Soha senkinek nem kéne korlátoznia magát

– olvasható a művész közleményében.

A rajongók olyan gyorsan lecsaptak a darabokra, hogy a Castle Fine Art galéria szerint ez volt „az eddigi leggyorsabban eladott kollekciójuk”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Johnny Depp (@johnnydepp) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik