Szórakozás

Sebestyén Balázs szerint „abszurd”, hogy a MÁV azt kérte, csak akkor vonatozzanak az emberek, ha szükséges

Azt mondja, ez egy szolgáltatás, így furcsa, ha arra kérnek, ne vegyük igénybe.

Még az előző héten adott ki közleményt a MÁV azzal kapcsolatban, hogy a nagy hőség miatt hétvégén nem volt ajánlatos vonatra ülni, ugyanis a sínek hőmérséklete rendkívül magas volt.

Kapcsolódó
A MÁV arra kéri az utasokat, hogy hétvégén csak a legszükségesebb esetben induljanak útnak
Ha pedig mégis így tesznek, feltétlenül tájékozódjanak a fennálló forgalmi helyzetről.

Erre reagáltak Sebestyén Balázsék saját rádióműsorukban kedd délelőtt.

Szeretem a MÁV-ot, mert előre szóltak, hogy csak az utazzon vonattal, akinek feltétlenül szükséges. Na, most kérdezem én: miért utaznék vonattal, ha nem lenne szükséges? Mert szórakozom? Mert szeretek nyílt pályán állni? Vagy mert van 3 autóm, de elfogyott a nafta? Miért mennék vonattal, ha nem azért, mert fontos?

– kezdte Sebestyén, majd úgy folytatta:

A MÁV egy szolgáltatás, hogy elvigyen A-ból B-be. Majd felhívják a figyelmet, hogy ne használjam őket. Értitek, ez milyen abszurd? Mintha azt mondaná az autópálya-kezelő, felejtse el hétvégén az autópályáinkat. A MÁV már megkéri az utasokat, hogy hagyjanak minket békén, van elég bajunk. Ha igénybe vesznek, szívni fognak. Nincs kedvünk elvinni és nem is tudunk. Mindenki tudja, hogy rossz állapotban vannak a sínek, lángolnak a mozdonyok, késnek a vonatok, nyilván csak akkor vonatozol, ha nincs más megoldás. Ez már elmúlt, hogy Kelenföldön felülsz a családdal, a gyerekek fogják az ablakot, és mondják, ott a Balaton!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik