Szórakozás

Csősz Bogi a férjéről: Ha nagyon anyagias lennék, vele maradtam volna

Nem voltak igényei a válási procedúra során.

Hétfőn délelőtt derült ki, hogy Csősz Boglárka 15 után elvált török férjétől, az ügyet így kommentálta:

Tizennégy év hosszú idő, nagy szerelem volt, nekem a Burak a szerelmem, a társam, a családom része volt, nagyon nehezen hoztuk meg ezt a döntést.

Kapcsolódó

A Retro Rádióban járt 25-én reggel, ahol Bochkor Gáboréknak hosszabban is mesélt a válásról, mindezt a Bors szemlézte.

Barátilag megegyeztünk és nagyon jó a kapcsolatom a családjával, barátokkal. Most jöttem vissza Törökországból, már úgy, mint szingli nő, de találkoztam a családdal, a barátokkal, mindenki ott van mellettem ugyanúgy, mint azelőtt. Jó érzés, hogy majdnem 15 év után, ugyanúgy viselkednek velem, ahogy azelőtt. Továbbra is családtag vagyok és megerősítettek abban, hogy bármikor mehetek és akár velük is lakhatok.

Azt mondja, mindketten másfajta irányba tartottak, saját karrierjükre egyaránt koncentráltak: „Nem tudtunk már olyan áldozatokat hozni, két különböző országban éltünk, nem volt már idő egymásra. Megtudtuk beszélni, én se szerettem volna leadni az igényeimet. Szeretném megvalósítani az álmaimat és nem tudok olyan feleség lenni, aki otthon ül. Az elején megpróbáltam, volt 3 hónap, amikor passzív feleség voltam, de a végén már majdnem felvágtam az ereimet. Nem tudtam értékelni önmagamat, nem lehet feldolgozni, hogy valakinek a valakije vagy” – mesélte a színésznő.

Kitért az anyagiakra is: azt mondta, nem voltak elvárásai, csak annyi, hogy gyorsan zárjanak le mindent.

Barátként megegyeztünk és mentünk tovább a magunk útján. Ha nagyon anyagias lennék, vele maradtam volna, de sok mindenről lemondtam, azért, hogy a sajátomat építsem tovább.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik