Szórakozás

Marsi Anikó a lánykérésről: Hol vagyok én már a lányságtól?

Szerinte gusztustalan a felhajtás, ami az eljegyzése körül alakult ki.

A hónap elején indult el a találgatás, hogy Marsi Anikót eljegyezte a párja, miután Gyarmati Gábor posztolt egy sokat sejtető képet az Instagram-oldalán. A műsorvezető most a Mokkában tisztázta a dolgokat, és arról is elmondta a véleményét, hogy mit gondol az ekörül kialakult túlzott érdeklődésről.

Kapcsolódó

Elmondom őszintén, annyi történt, hogy az én kedves párom, Gábor egy szerelmes férfi, de nem közszereplő. Nincs arra felkészülve, hogy ha kirak egy képet a saját Instagramjára vagy Facebook-oldalára, ahová angolul odaírja, hogy »az én gyönyörű menyasszonyom«, akkor abból az következik, hogy mindenhol mindenki azzal fog foglalkozni, hogy mi jegyesei vagyunk egymásnak. Nem akarom elkenni ezt az egészet, de kezd egy kicsit a tetőfokára hágni bennem az a fajta hangulat, hogy szerintem ez gusztustalan. Már bocsánat, nem tudtam hirtelen jó szót találni erre. Egy 47 éves, kétgyerekes asszonnyal kapcsolatban arról beszélgetünk, hogy jegyben járunk meg lánykérés… Hol vagyok én már a lányságtól, könyörgöm?

Orosz Barbara műsorvezető szerint ne nevezzük ezt gusztustalannak, de megérti, hogy magánügy. Marsi Anikó viszont elismeri, hogy ez nála a foglalkozása miatt másik kategória. Mint mondja, nem az érdeklődés zavarja, hanem hogy „egy kicsit kezd sok lenni ez a történet”.

Ha majd még egyszer férjhez megyek, akkor nyilván el fogom mesélni, hogy életemben másodszor is férjhez mentem. Egyébként ez egy tök jó érzés, nincs benne semmi titok. Csak például néha elképzelem a kamasz gyerekeinket, hogy szegények milyen hülyén érezhetik magukat attól, ha ez bármilyen társaságban szóba kerül.

Nagyon vicces volt, amikor párja megkérte a kezét, de szerinte ebben a sztoriban nincsen több. A gyűrűnél sokkal fontosabbnak tartja, hogy jól meglegyenek egymással.

Ha úgy vagy szeretve, ahogy az neked igazán jól esik, akkor az többet ér egy gyűrűnél, egy házasságnál, mindennél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik