Szórakozás

Gwyneth Paltrow nem tervezi, hogy egyhamar visszatérne a színészi pályára

Brian Stukes / Getty Images
Brian Stukes / Getty Images
Jobban szereti a vállalkozói létet.

Gwyneth Paltrow híres szülei révén fiatalon került a reflektorfénybe, ami odáig vezetett, hogy mostanra már nem leli akkora örömét a színészetben. Az utóbbi időben a forgatások helyett sokkal inkább a vállalkozására koncentrál. Életmódmárkája, a Goop többek között olyan termékeket forgalmaz, mint a színésznő vaginájának illatát idéző gyertya.

Kapcsolódó

Paltrow egy friss interjúban arról beszélt, hogy nem szokott a filmiparról és forgatásokról álmodozni.

Egyáltalán nem hiányzik a színészet. Nagyon szerencsésnek tartom magam, amiért csinálhattam, és biztos vagyok benne, hogy vissza fogok még térni hozzá. A csapatom folyton próbál meggyőzni, hogy vállaljak el filmeket, de imádom, amit most csinálok. Szeretem, hogy gyorsan lehet vele haladni, és hogy a semmiből olyan termékeket hozunk létre, amikben hiszünk.

Az Oscar-díjas vállalkozó azért is biztos benne, hogy nem vonult még teljesen vissza a színészettől, mert tett egy ígéretet a szintén színésznő édesanyjának, Blythe Dannernek.

Megígértem az anyámnak, hogy halálom előtt szerepelek majd egy színdarabban. Valamikor be fogom váltani ezt az ígéretet.

Paltrow mellett Cameron Diaz is eltűnt egy hosszabb időre a filmvászonról, ő azonban nemrég bejelentette a visszatérését:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik