Élet-Stílus

Singh Viki: Az összes ünnep az evésről szól, miért kéne nyáron salátán élni csak azért, mert fürdőruhát húzunk?

TV2
TV2
Úgynevezett mic drop.

Singh Viki a Velvetnek nyilatkozott a minap arról, hogy a nyáron mit jelent számára a beach body. Az énekesnő elmondta, rengeteget edz, az evésre viszont nem figyel oda görcsösen.

Elkezdtem úszni is, ez egy új sport a számomra, ami a bőrömnek is nagyon jót tesz. Sokat járok strandra, ahol sokat úszom. Miután megeszem egy jó burgert, utána lenyomok több száz métert. Nézem közben az órát, hány kalóriát égetek. Nem szabad megvonni magunktól az ereszd el a hajam élményét. Együnk jókat, ne sanyargassuk magunkat! Az összes ünnep az evésről szól, miért kellene nyáron salátán élni és nemet mondani a sütire csak azért, mert fürdőruhát húzunk? Az az élet, amelyben nincs benne egy jó kaja, az nem élet.

Singh Viki azt mondja, nyaralás közben a mértéktelenség is előfordul vele evés ügyében, de úgy van vele, majd később lemozogja a felszedett kilókat: „Alapvetően egyébként elég tudatosan táplálkozom, napi ötször eszem és nagyon ügyelek arra, hogy mit, ám az embernek nem kell mindig olyan szigorúnak lennie magával.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik