Szórakozás

Sydney Sweeney sírva hívta fel az édesanyját, amikor megtudta, hogy két Emmy-díjra is jelölték

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic
Éppen a kocsiban ült, amikor elkezdtek érkezni a gratulációk.

Sydney Sweeney-t először jelölték Emmy-díjra, ráadásul egyből kettőre. A színésznő kiemelkedő női mellékszereplőként kapott jelölést dráma sorozat (Eufória) illetve limitált sorozat vagy film (A Fehér Lótusz) kategóriákban.

Sweeney a People megkeresésére elmondta, hogy éppen dolgozott, egyik helyszínről a másikra utazott, amikor a kocsiban ülve elkezdtek gratulációk özönleni a telefonjára. Ekkor értesült a jelöléseiről. A felismerést követően sírva hívta fel az édesanyját, az erről készült felvételt pedig az Instagram-oldalán is megosztotta.

Micsoda reggel! Nagyon köszönöm az Emmy-jelöléseket! Megtiszteltetés tudni, hogy Olivia és Cassie ilyen sok emberrel került kapcsolatba. Nagyon büszke vagyok mindkét műsorra, és hálás vagyok mindenkinek, aki részt vett bennük. De ami a legfontosabb, anya, szeretlek, olyan sok hullámvölgyön mentünk át. Köszönöm, köszönöm!

– írta a videó mellett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sydney Sweeney (@sydney_sweeney) által megosztott bejegyzés

A színésznő a People-nek arról is beszélt, hogy egyáltalán nem számított a jelölésekre, de izgatottan várja a gálát, ahol a kollégáival ünnepelhet.

Nem igazán számítottam erre. Amikor beleszerettem a színészetbe és a karaktereimbe, nem nagyon foglalkoztam a díj-témával. Szerintem olyan sok hihetetlen színész van, akiknek szurkoltam, hogy nem voltam erre felkészülve

– magyarázta a lapnak.

Sweeney munkásságával egyébként korábban egy nagy cikkben is foglalkoztunk, ezt ide kattintva lehet elolvasni.

Kapcsolódó
Nem volt sok esélye betörni a filmiparba, most már mindenki rá kíváncsi
Sydney Sweeney a rivaldafénytől távol, kapcsolatok nélkül nőtt fel, így amikor színészi pályáról álmodozott, a szülei csak legyintettek. 12 éves korában egy saját készítésű prezentáció után azonban minden megváltozott. 21 évesen a Szolgálólány meséjében mutatkozott be a világnak, ma pedig többek között az Eufória Cassie-jeként ismerhetik a rajongók.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik