Szórakozás

A modell, aki megvakult, miután a szemeit tetoválták, azt mondja, nem bánta meg a dolgot

Szerencsére már tisztán látja a dolgokat.

A tetoválásfüggő ausztrál modell, Amber Luke – aki saját bevallása szerint már több mint 250 ezer dollárt, azaz majdnem 100 millió forintot költött összesen a tetoválásaira és különböző testmódosító beavatkozásokra – nemrég Ausztrália egyik reggeli tévéműsorának, a Studio 10-nek a vendége volt. A Daily Mail beszámolója szerint a műsorban azt is elárulta, hogy „semmit nem bánt meg” a beavatkozások közül, amelyeken eddig átesett.

Így azt az alkalmakat sem, amikor a szemeit tetováltatva ideiglenesen megvakult, és csak három héttel később nyerte vissza a látását.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BLUE EYES WHITE DRAGON 🐲 (@amberluke666) által megosztott bejegyzés

A 27 éves Brisbane-ben élő influenszer, akinek több mint 600 tetoválása van, azt mondta, a teste átalakítása „minden pénzt megér”, mert így „megtapasztalhatta, hogy mennyire rugalmas” azáltal, hogy extrém stressznek tette ki a testét.

16 éves voltam, amikor az első tetoválásomat csináltattam, negatív energia levezetése volt, és egyben egy mérföldkő számomra. Úgy éreztem, egy nagyon euforikus élményen megyek keresztül, békés és otthonos érzés volt

– fogalmazott, majd azt mondta mind a mai napig benne van ez az érzés, ami büszkeséggel és örömmel tölti el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BLUE EYES WHITE DRAGON 🐲 (@amberluke666) által megosztott bejegyzés

A Blue Eyes White Dragon, azaz Kék szemű fehér sárkány művésznevet használó modellnek egyébként nemcsak a teste van szétvarrva, hanem például a nyelvét is kettévágatta – bár mint elmondta, elsőre ennél a beavatkozásnál is volt egy kis fennakadás, ezért meg kellett ismételni. Aki kíváncsi rá, hogyan nézett ki Amber Luke a nagy átalakulás előtt, az ide kattinson!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik