Szórakozás

Visváder Tamás: Biztos, hogy kevesebb válás lenne, ha felfognánk a súlyát annak, hogy a házasság az az Istentől jövő szentség

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
„Amit Isten összeköt, azt ember szét nem szakíthatja.”

Visváder Tamás a múlt héten beszélt arról, hogy hithű katolikusként bűnnek tartja a jóslást. A feleségének nővére, Vajna Tímea ezzel szemben igencsak érdeklődő a jóslás irányába, azzal viszont tisztában van, hogy Visvádert nem zaklathatja ezzel a témával, és már a húgát sem sűrűn, aki maga is nyitott a hit világára.

Kapcsolódó

Visváder-Palácsik Lilla férje ma a Mokkában beszélt arról, hogy a nagyanyja hatására lett katolikus, mindent ő tanított neki a vallásról. Mint mondja, a feleségével egészen az eljegyzésig nem jött szóba ez a téma, utána viszont jelezte felé, hogy mindenképpen templomi esküvőt szeretne.

Nekem ez egy elvárás volt, hogy ha esküvőm lesz, minden úgy legyen, ahogy a menyasszony szeretné, de legyen templomi. Amit Isten összeköt, azt ember szét nem szakíthatja. Szerintem biztos, hogy kevesebb válás lenne a világban, ha felfognánk a súlyát annak, hogy a házasság az az Istentől jövő szentség

– magyarázta Visváder, aki szerint válni tényleg csak akkor szabad, ha az ember nyugodt lelkiismerettel azt tudja mondani, hogy mindent megtett azért, hogy helyrehozza a házasságát, de így sem járt sikerrel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik