Szórakozás

Denise Richards is regisztrált az OnlyFansre, egy héttel a 18 éves lánya után

Gille Toucas / CBS via Getty Images
Gille Toucas / CBS via Getty Images
Rájött, hogy a bikinis képeivel pénzt is kereshet.

Denise Richards követte 18 éves lánya, Sami Sheen példáját: az Instagram-oldalán jelentette be, hogy már ő is megtalálható az OnlyFansen, ahol a felhasználók általában erotikus tartalmakat osztanak meg az előfizetőikkel. A színésznő ex-férje és lányai apja, Charlie Sheen korábban csalódottságának adott hangot, amiért gyermeke regisztrált a platformra, és a történtekért Richardsot hibáztatta, aki viszont védelmébe vette Samit.

Kapcsolódó
Charlie Sheen az ex-feleségét okolja, amiért 18 éves lányuk regisztrált az OnlyFansre
Denise Richards szerint a lánya már felnőtt, meg tudja hozni a saját döntéseit.

Denise Richards egy korábbi posztjában már utalt rá, hogy talán neki is létre kéne hoznia egy profilt, ha akadnak olyanok, akik hajlandók fizetni a fürdőruhás fotóiért az ő korában.

Az elmúlt héten rengeteg negatív kommentet kaptam a közösségi oldalamon. Azt kell mondanom, hogy bárcsak annyi önbizalmam lenne, mint a 18 éves lányomnak. Nem ítélkezhetek a döntései felett. Szerepeltem a Vad Vágyak című filmben és a Playboyban; az apjának sem kéne elítélnie őt

írta bejegyzésében a színésznő, hozzátéve: csak pár hónapja tud az OnlyFans létezéséről, és arról, mennyire megvetik a felnőtt filmes iparban dolgozó nőket és férfiakat, akik jelen vannak a felületen. Nem érti, hogy miben más ott posztolni bikinis fotókat, mint az Instagramon, ráadásul ezért legalább pénzt is kap az illető.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Denise Richards (@deniserichards) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik