Szórakozás

14 évvel azután, hogy „összeházasodtak” az oviban, a valóságban is egybekel a brit pár

14 évvel ezelőtt egy plymouthi óvodában az akkor négyéves Joe Matthews játékból feleségül vette a vele egykorú Jess Peak kezét, először gyűrű nélkül, majd később tényleg adott neki egy delfines darabot. A jövő hónapban összeházasodnak, most már rendesen is.

A furcsa pár történetéről a Metro számolt be, Joe és Jess nyilatkoztak is a lapnak röviden. Elmondták, ahogy felnőttek, másfelé vitte őket az élet, évekig nem is találkoztak, de azért emlékeztek egymásra. Olyannyira, hogy amikor Joe ismerősnek jelölte Facebookon Jesst, és felvetette, hogy biztos fogalma sincs, hogy ki ő, a nő rávágta,

te vagy az a srác, akihez hozzámentem négyévesen?

Beszélgetni kezdtek, egymásba szerettek, most pedig már az esküvőjüket tervezik, amit heteken belül meg is ejtenek.

A Metrónak nyilatkoztak a páros szülei is, akik érthető módon el vannak ragadtatva a sors fintorától. Elmondták, Jess és Joe kilenc hónapos korukban „találkoztak” először a Bambinos bölcsődében, az óvodában pedig végig nagyon jóban voltak, a reggelit például mindig együtt fogyasztották el. Régi ismerősökként köszönthették tehát a gyerekeik választottjait, Jess is úgy nyilatkozott erről, hogy a találkozás gyakorlatilag egy nagy viszontlátás volt. Az is adta magát, hogy az első randik egyikén régi fényképeket nézegessenek az óvodás időkből. Ekkor vették észre, hogy a Joe-ról készült képek nagy részén Jess mindig ott volt valahol a háttérben, így lényegében egy csomó közös képük van.

És ezt még egy rakás újabb követi majd a jelek szerint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik